Imala je samo tri meseca kada ju je majka napustila: Maćeha Milice Pavlović na pevačicin rođendan učinila nešto posebno (foto)

Imala je samo tri meseca kada ju je majka napustila: Maćeha Milice Pavlović na pevačicin rođendan učinila nešto posebno (foto)

Autor: | 11/08/2022

3

Maćeha Milice Pavlović sa pevačicom neguje ovakav odnos

Milica Pavlović rođena je u Švajcarskoj, ali se već sa tri meseca, kada su joj se roditelji razveli, preselila u Donji Bunibrod, kod Leskovca, gde su živeli baka Rada i deda Vladimir. Majka Mirjana nije se previše interesovala za devojčicu, a pevačica je jednom prilikom priznala da deset godina nisu bile u kontaktu. Sa ocem Dragoslavom, koji je ostao u Švajcarskoj, u boljim je odnosima, iako se on u međuvremenu ponovo oženio i zasnovao novu porodicu.

U prilog tome govore i njene reči koje je dan uoči rođendana objavila na Instagramu.

Pročitajte: Nije imala detinjstvo kao ostala deca - Majka je ostavila sa 3 meseca, a ovo je otac Milice Pavlović (foto)

Instagram

 

„Imam najdivniju maćehu na svetu koja je ogromnu tortu donela iz Šapca dan uoči mog rođendana... Najdivnije komšije iz sela koje su celu noć putovale da bi danas sa mnom bile na ručku, sestru, pričljivu lepoticu, i tetku koja svakog jutra leči ljude u Domu zdravlja „Stari grad Beograd“ i danas je zbog mene obukla najlepšu haljinu... Hvala!“, napisala je Milica na Instagramu pored fotografije sa porodičnog ručka.

Instagram

 

Komentari (3)

Loading
Gaga 13:46 12.08.2022
Odgovori

Milice,još milion rođendana ovakvih ti želim,a,maćehi milion srećnih godina života.i da ti kažem da si lepa ma prelepa i pametna

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti