Žurka na bazenu, poznati gosti i nikad kraća suknja: Ovako je Milica Pavlović proslavila 31. rođendan (foto)

Žurka na bazenu, poznati gosti i nikad kraća suknja: Ovako je Milica Pavlović proslavila 31. rođendan (foto)

Autor: | 12/08/2022

1

Rođendan Milice Pavlović slavio se do dobuko u noć (foto)

Milica Pavlović juče je proslavila 31. rođendan i tim povodom za brojne kolege i prijatelje upriličila glamuroznu proslavu u dvorištu jedne privatne vile. Ambijentom je dominirala bela boja, mnogo cveća i sveća, a posebno upečatljiv bio je bazen dekorisan belim lotosovim cvetovima.

Pročitajte: Imala je samo tri meseca kada ju je majka napustila - Maćeha Milice Pavlović na pevačicin rođendan učinila nešto posebno (foto)

Boško Karanović

 

U centru pažnje je, očekivano, bila slavljenica koja je blistala u mrežastoj kreaciji, suknji i topu, koja je istakla pevačicinu figuru.

Pročitajte: Savršen za posebne prilike - Stajling Milice Pavlović zaludeo pripadnice lepšeg pola! Da li biste ga vi ponele? (FOTO)

Boško Karanović

 

Žurki „Šećeru“ prisustvovale su i neke poznate ličnosti, a najviše pažnje izazvao je dolazak Jelene Karleuše koja svojim provokativnim stajlingom nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Pročitajte: Luksuz kakav nije viđen - Milica Pavlović slavi rođendan, stigla i Karleuša, a od dekoracije i stajlinga će vam se zavrteti (FOTO)

Boško Karanović

 

U jednom trenutku na adresu vile u kojoj se slavio rođendan Milice Pavlović isporučen je veliki buket crvenih ruža za koji se pretpostavlja da je od posebnog muškarca, ali kako pevačica nerado govori o privatnom životu, sve je ostalo na nivou nagađanja.

Pročitajte: Milica Pavlović progovorila o vezi i raskidu sa Saveljićem - Viđali smo se u četiri zida, krili smo se kao da sam sa serijskim ubicom

Boško Karanović

 

Nasmejana i dobro raspoložena Milica je pozirala fotoreporterima i otkrila ko joj je od poznatih ličnosti prvi čestitao rođendan:

Pročitajte: "Moja strastvena ljubavna priča…" Milica Pavlović nikad iskrenije o Nikolasu Saveljiću, jedan detalj će vas ŠOKIRATI (VIDEO)

 

 

‒ Dosta njih sa estrade mi je čestitalo, a među prvima je svakako bio Vuk Kostić, koji mi je čestitao dan ranije.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin