Hemija je presudila! Barbara Petrović i Luka Raco za HELLO!: Na kraju ipak sve dođe na svoje

Hemija je presudila! Barbara Petrović i Luka Raco za HELLO!: Na kraju ipak sve dođe na svoje

Autor: | 28/07/2022

0

Barbara Petrović i Luka Raco za HELLO! otkrivaju kako će provesti "raspust", koliko im znači „hemija“ u međuljudskim odnosima i kojih se ljubavnih zakona uvek pridržavaju


U martu se u “Igri sudbine” pojavila Barbara Buha, devojka sa kojom se Aleksa Ožegović zabavljao u studentskim danima. O kome pričamo i šta se dalje dešavalo znaju gledaoci koji već dve i po godine s nestrpljenjem čekaju svaku novu epizodu popularne serije.

Mlada glumica Barbara Petrović mislila je da će joj biti teško da se uklopi u uigranu ekipu, ali svi su je odlično prihvatili. Luka Raco dodaje da je atmosfera takva da postoje samo dve kategorije kolega – oni koje voliš i oni koje jako voliš. Budući da smo pričali neposredno pred početak “raspusta”, koji jedva čekaju jer rade pet dana nedeljno po 12 sati, zanimalo nas je kakvi su im planovi za leto.

Pročitajte: Tata, treba da častiš! Bivša ljubav vratila se u život Luke Raca, vest o bebi sve zatekla (foto)

Miloš Nadaždin

 

Luka: Prvo idem u Crnu Goru, pa na Sejšele, a onda opet u Crnu Goru.

Barbara: Mada ništa ne planiram dok traju snimanja, jer mi je to najvažnije, prekjuče sam saznala da ću ići na Mikonos, a u avgustu u Italiju. Veliki deo odmora provešću u Crnoj Gori, što je i logično jer sam Baranka.

Imali ste sedam godina kada ste se preselili u Kruševac. Da li u Baru imate bliske ljude?

Barbara: U Baru su mi deda, stric, braća od stica, kuma, a u celoj Crnoj Gori imam mnogo prijatelja. Zbog toga mi se desilo da u istom danu budem u Baru, na Adi Bojani, potom u Kotoru, a uveče u Podgorici. Kada mi je u goste došao drug, rekao mi je: "Barbara, ovo ni slučajno nije odmor, nismo otišli ni da se okupamo." (smeh) I sama se umorim, ali mi je divno.

Miloš Nadaždin

 

Barbara Petrović i Luka Raco - Hemija je veoma važna  

Pre devet meseci Luka nam je rekao: "Imam devojku, ali neće biti zajedničkih fotografija, niti ću otkriti ko je. Smatram da za tim nema potrebe, sve dok se veza ne digne na viši nivo." Da li je ta odluka još na snazi?

Luka: Srećniji sam kad ne govorim o toj temi, tako da više nema ni ovoga “ako se veza digne na viši nivo”. Shvatio sam da je mnogo lepše kad neke stvari ostanu privatne u pravom smislu te reči. Ne kajem se što sam ranije bio otvoreniji, ali mi sada ovako više odgovara.

Kakvo treba da bude leto da biste krajem avgusta, kada se vratite na snimanje, rekli: "Bila su to dva luda meseca"?

Barbara: Jedino mi je važno da budem sa ljudima koji su mi dragi. Svejedno je da li je to momak, drugarica, mama, tata, prijatelji... Kad se dobro osećam, za jedno veče mogu da promenim pet mesta, ali volim i da budem kod kuće i da drage ljude zovem kod mene. Ne sviđa mi se pomisao da budem sama.

Pročitajte: Ne gubi vreme - Mesec i po posle raskida Luka Raco ima novu devojku

Miloš Nadaždin

 

Da li ste zbog toga “samo da ne budem sama” nekad u život puštali ljude koje možda nije trebalo?

Luka: Svako se na taj način opekao.

Barbara: Da, ali na kraju ipak sve dođe na svoje, a kraj vas ostanu oni sa kojima imate pravu „hemiju“. 

Luka: Činjenica je da je ona najbitnija za svaki odnos – od prijateljskog, preko emotivnog, do bliske saradnje. Naravno, možeš ti da radiš s nekim i bez „hemije“, ali je znatno drugačije.

Barbara: To se i te kako oseti. Jednostavno, vidiš da je taj odnos prazan. Daleko od toga da mislim da je neko manje vredan ukoliko „hemija“ izostane, već jednostavno nije prava osoba za mene, baš kao što ja nisam za nju.

Pročitajte: Pantalone, ali samo na prvi pogled - Barbara Petrović jednim komadom odeće istakla sve atribute (foto)

Miloš Nadaždin

 

Kada u emotivnim relacijama nešto krene naopako, stavljate li tačku ili tri tačke?

Barbara: Moji odnosi su se uvek završavali burno, ali su na kraju bili...

Luka: Sa dve tačke. (smeh)

Barbara: Oni su bili dobri ljudi, ja sam dobra, pa kad je već tako bilo bi glupo da se ne javimo kad se sretnemo.

Luka: Kod mene tri tačke ne znače mogućnost da ponovo bude kao što je bilo, već kao što Barbara kaže – da se ne mrzimo i da se pozdravimo. To su korektni ljudski odnosi. Generalno, mislim da je vraćanje na stare priče velika greška.

Barbara: Do sada mi se nije dešavalo da ponovo budem sa nekim, ali ko može da tvrdi da mu se nešto nikad ne može dogoditi kad svi znamo da život piše romane. Jedino je sigurno da je svaka ljubav priča za sebe i da neki ljudi u vama zaista bude ono najbolje, dok drugi aktiviraju ne baš lepe emocije. 

Miloš Nadaždin

 

 

Komentari (0)

Loading
HELLO! hellomagazin

Najnovije vesti