Leto pre dolaska prinove: Supruga Rafaele Nadala u bikiniju pokazala sve veći trudnički stomak (foto)

Leto pre dolaska prinove: Supruga Rafaele Nadala u bikiniju pokazala sve veći trudnički stomak (foto)

Autor: | 06/08/2022

0

Trudna supruga Rafela Nadala u bikiniju

Supruga Rafaela Nadala više ne krije trudnički stomak, a prelepe kadrove zabeležili su paparaci koji ih tokom odmora na Majorki sve vreme drže na nišanu.

Pročitajte: Prva fotografija trudne supruge Rafaela Nadala, Ćisku odao kupaći kostim (foto)

Profimedia

 

Iako je tajanstvena Marija Fransiska Pereljo, poznatija kao Ćiska, uživala na jahti daleko od objektiva fotoaparata, na slikama se jasno vidi stomak. Sad kada je priča potvrđena može na miru da istakne siluetu. Dok je pratila mečeve na Vimbldonu nosila je širu odeću, jer verovatno nije želela da partije njenog supruga padnu u drugi plan.

Pročitajte: Posle 17 godina velike ljubavi iz doma Rafaela Nadala stižu najlepše vesti!

Profimedia

 

Simpatična Ćiska je skoro dve decenije Rafina najveća podrška i dama iz senke koja se svim silama trudi da ostane neprimetna. Ali, on je i te kako primećuje. Uostalom, iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena, zar ne? U stopu ga prati još od prapočetaka njegove karijere, kada nije bio ni blizu profesionalne lige. Upoznali su se 2004. godine na Majorki, ostrvu sa koga oboje potiču, a za sve je kriva njegova mlađa sestra Izabela sa kojom je Ćiska išla u školu. Tinejdžerske simpatije ubrzo su se pretvorile u veliku ljubav koja je krunisana brakom u oktobru 2019, u staroj tvrđavi iznad zaliva Polensa, na severu Majorke.

Pročitajte: Trudna Jelena Đoković blistala na venčanju, sve emocije u jednoj slici (foto)

Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još