Dajana Paunović: Nisam žena kojoj pažnja muškaraca prija i koja bez toga ne može

Dajana Paunović: Nisam žena kojoj pažnja muškaraca prija i koja bez toga ne može

24/01/2020

0

Dajana Paunović vešto krije svoj emotivni život, a za sebe kaže da joj udvaranje uglavnom ne prija i da ga doživaljava kao šalu 

Dajana Paunović ni posle dve godine od razvoda ne želi da priča o svom emotivnom životu.

Voditeljka se posle rastanka od Žike Jakšića u potpunosti posvetila njihovom nasledniku Dušanu i svojoj karijeri.

U poslednje vreme šuška se da je lepa voditeljka konačno srećna u ljubavi i da pored sebe ima jaču polovinu koja joj veoma prija.

Dajana Paunović: Jedino što bih volela jeste da Žika bude srećan

- Nikada nisam govorila o privatnom životu, tako će biti i ubuduće. Zaista smatram da se moj život tiče samo mene. Ne zadirem u tuđu intimu i ne dozvoljam da bilo ko zalazi u moju. Možemo komentarisati moj rad, možemo ga hvaliti, kritikovati... ali privatni život tiče se samo mene - rekla je Dajana za "Blic" i otkrila kako reaguje kada joj se muškarci udvaraju.

- Verujte mi da to ne primećujem, ne pridajem pažnju tome. Nisam žena kojoj pažnja muškaraca prija i koja bez toga ne može. Naprotiv, ne volim da mi bilo ko udeljuje komplimente, čak i ne znam da uzvratim na njih i ne znam ni da sakrijem koliko mi nije važno. Važno mi je samo da sam lepa i dobra muškarcu koji je moj. Sva udvaranja shvatam samo kao šalu.

Dajana Paunović uživa u poslu kojim se bavi

Dajana Paunović već neko vreme "Novo jutro“ vodim ponedeljkom i petkom, a "Svitanje“ subotom i nedeljom. Njen radni dan počinje već u 05h, a ustaje dosta ranije. To znači da za lepu voditeljku, nema noćnih kasnih izlazaka i žurki.

Kako se u medijima nedavno pojavila informacija da je "imala vezu" na putu ka uspehu, Dajana je odlučila da ne ćuti.

- Iskreno, nisam čula takve komentare. Svakome ko misli tako, poželela bih da četiri, pet dana nedeljno ustaje u 3 ujutru. Da bude posvećen poslu koliko sam i ja, da socijalni život nema i spava svega samo nekoliko sati... pa da vidimo koliko će izdržati i da li će moći - iskrena je Dajana koja dodaje:

- Verujem da kad bih najboljeg prijatelja probudila tri puta u 3 ujutru samo kafu da popijemo, četvrti put bi pobegao što dalje od mene, a kamoli da radi. Ovaj posao zahteva mnogo odricanja ali i donosi mnogo beneficija. Mnogo je odricanja iza mene da bih danas bila tu gde jesam. Bilo je noći, i danas ih ima, kada ne spavam jer pripremam emisiju. Pratim sve emisije koje se tiču politike na svim kanalima kako bih bila informisana kada sednem u stolicu najgledanijeg jutarnjeg programa u zemlji. Informisanost je najveći resurs našeg posla.

- Kada ustanem u tri ujutru, prvo pomislim koliko mi je teško i naporno, ali čim se umijem i osvestim, zahvalim Bogu na svemu što mi je pružio.

Dajana Paunović - Intelekta, pa tek onda seksepil

Iako za Dajanu važi da je jedno od najlepših TV lica, ona sebe vidi drugačije.

- Ne doživljavam sebe tako. Trudim se da budem negovana, volim da budem doterana, kao i svaka žena. Živim kao sav normalan i običan svet iako sam poznata ličnost. Imam dane kada zaista blistam, a ima i onih kada sam sama sebi neprepoznatljiva od umora i nespavanja - kaže voditeljka.

Ne krije da voli društvene mreže, posebno Instagram, gde je prilično i aktivna. A njene zavodljive fotografije svakodnevno odnose veliki broj lajkova i komentara.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DAJANA (@dajana.paunovic) дана 24. Јан 2020. у 4:31 PST

Da li pre igra na kartu seksepila ili intelekta, Dajana priznaje:

- Na prvom mestu mi je intelekt. Svakodnevno radim na sebi. Kada završite fakultet ili obavite dobar posao, to ne znači da ste sve završili, naprotiv. Tek ste počeli. Uvek imamo materijala da radimo na sebi, da budemo bolji. Na prvom mestu je intelekt, a onda možemo da koketiramo i izgledom, budemo izazovni, seksi ali odmereni. Sve zavisi od prilike i od raspoloženja. Važno je imati meru i držati balans u svemu, kako u tome, tako i u životu.

hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti