Bezdušan pogled časne sestre Barte Pulherije ledi krv u žilama: Evo kako glumica Tatjana Kecman izgleda privatno (foto)

Bezdušan pogled časne sestre Barte Pulherije ledi krv u žilama: Evo kako glumica Tatjana Kecman izgleda privatno (foto)

02/08/2022

1

Glumica Tatjana Kecman privatno izgleda sasvim drugačije

Iako se glumom bavi od malih nogu, šira javnost zapazila je Tatjanu Kecman kada se u filmu „Dara iz Jasenovca“ pojavila u ulozi časne sestre. Njen lik utemeljen je na istorijskoj ličnosti, upravnici logora Barti Pulheriji, ozloglašenoj zbog svog odnosa prema deci.

Pročitajte: Biljana Čekić - Devojčica koja je rasplakala Srbiju

Promo

 

‒ Dobiti negativnu ulogu je divno. Glumci vole da brane svoj lik pa sam probala da nađem zrno čoveka u njoj. Moja uloga je mala. Imala sam u glavi da i ona živi u ogromnom strahu jer je samo smrt okružuje, što je, naravno, ne opravdava ‒ izjavila je Tatjana, koja je u privatnom životu atraktivna plavuša neobično svetlih očiju.

Pročitajte: Marko Janketić iskreno o poslovnim izazovima - Kako je biti psihopata iz Jasenovca

Facebook

 
 

Glumica Tatjana Kecman rođena je 1969. godine u Bihaću, a pred kamere je prvi put stala u seriji „Osma ofanziva“, snimljenoj krajem sedamdesetih. Studije je započela u Sarajevu, a diplomirala u Beogradu, u klasi profesora Vladimira Jevtovića.

Pročitajte: Ana Lečić - Nisam mogla da spavam dok smo snimali Daru iz Jasenovca

Dragana Udovičić

 

Pre nego što je snimila „Daru iz Jasenovca“ gledali smo je u serijama „Ubice mog oca“, „Vojna akademija“, „Žigosani u reketu“. Sa početkom pandemije odlučila je da napravi pauzu, o čemu je za portal „Svet Australija“ rekla:

‒ Od kada sam stala na pozorišnu scenu, 1990. godine, moja najduža pauza bila je mesec dana. Na sceni sam bila i za vreme bombardovanja, i tokom trudnoća, i kada sam bila u gipsu, i bolesna, sa zdravstvenom legitimacijom u džepu kostima za slučaj da mi pozli i da moram u Hitnu... Eto, sad ne igram. Imam vremena na pretek, pa se osećam kao da živim nečiji život, tuđi. Pozajmila sam ga i jedva čekam da ga vratim. Šalim se, naravno. Dobar je ovaj život, privatno sam ispunjena i srećna.

Facebook

 

Komentari (1)

Loading
Mica 01:41 03.08.2022
Odgovori

Tanja privatno izgleda prelepo I previse zgodna zena , kao I njena deca I bivsi suprug. Zasluzila je holivudske hvalospeve

hellomagazin.rs Aleksandra Letić

Najnovije vesti