Dara iz Jasenovca: Ovako danas izgleda Biljana Čekić, devojčica koja je rasplakala celu Srbiju (foto)

Dara iz Jasenovca: Ovako danas izgleda Biljana Čekić, devojčica koja je rasplakala celu Srbiju (foto)

02/08/2022

1

Biljana Čekić danas izgleda ovako

Nema čoveka koji je pogledao film „Dara iz Jasenovca“ a da nije pustio suzu, ne skrivajući emocije za glavnu junakinju Daru, koju je maestralno odigrala Biljana Čekić. Skromna i stidljiva devojčica iz sela Srefila, kod Kozarske Dubice, rođena je 2007. godine. Pred kamerama se našla skoro pa slučajno, posle kastinga koji su producenti organizovali u njenoj školi. Prijavile su se brojne devojčice, ali je Biljana bila „ona prava“.

Pročitajte: Biljana Čekić - Devojčica koja je rasplakala Srbiju

Promo

 

Uloga joj je donela ogromnu popularnost, sa svih strana stizale su pohvale i priznanja, a manastir Hilandar namenio joj je stipendiju za dalje školovanje.

Novinari koji su posetili njenu porodičnu kuću uverili su se da je mlada filmska zvezda dobro i poslušno dete, koje ustaje u šest sati kako bi stiglo na nastavu, ali i vredno radi na imanju, zajedno sa babom i dedom, ocem, sestrom i bratom.

Posle premijere filma, Biljana je ispunila svoju veliku želju – prvi put je bila na letovanju na moru, tačnije u Budvi.

Pročitajte: Ana Lečić - Nisam mogla da spavam dok smo snimali Daru iz Jasenovca

Facebook

 

Biljana, ili kako je mnogi oslovljavaju Dara, u međuvremenu je završila osnovnu školu. Najveća želja joj je, ne krije, da postane glumica. „Vetar u leđa“ dao joj je i Miloš Biković, koji joj se obratio video-porukom u kojoj poručuje da je siguran da će se jednom sresti u kadru, jer je pred njom uspešna glumačka karijera.

Pročitajte: Gde su i šta rade Čarli, Piter i Kosta, dečaci iz filma Tri karte za karte za Holivud (foto) 

Facebook

 

„Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život. Volim te, hvala na svemu. I dalje ne verujem“, odgovorila mu je zbunjena Biljana, kojoj se, slobodno možemo reći, ispunio tinejdžerski san.

Komentari (1)

Loading
Nadica 10:11 03.08.2022
Odgovori

Predivna devojcica , svaka čast na ulozi Dare, bila je maestralna! Želim joj da uspe u glumi , i da uvek ostane ovako divna i normalna . Srecno!

hellomagazin.rs Promo