Pet godina od ubistva Miše Ognjanovića: Sanja Papić sa ćerkom Larom objavila potresnu čitulju

Pet godina od ubistva Miše Ognjanovića: Sanja Papić sa ćerkom Larom objavila potresnu čitulju

Autor: | 28/07/2023

0

Sanja Papić sa ćerkom objavila čitulju pokojnom mužu

Pet godina je prošlo od svirepog ubistva Dragoslava Miše Ognjanovića. Tim tužnim povodom danas su se ispred večne kuće uglednog advokata na Novom groblju okupili članovi porodice i prijatelji. Među prvima se pojavila njegova supruga, bivša misica Sanja Papić.

Privatna Arhiva

 

Na Insta storiju Sanja je objavila dve Mišine slike i jednu zajedničku, uz koju je napisala samo reč „ljubav“. Pratile su ih crne pozadine sa tužnim podsetnikom – pet godina.

Pročitajte: Nakon što joj je muž ubijen, Sanja Papić je napustila Srbiju i povukla se iz javnosti! Evo čime se danas bavi i gde živi (foto)

Sanja često objavljuje statuse vezane za Dragoslava i evocira uspomene na veliku ljubav krunisanu ćerkom Larom. Venčali su se u avgustu 2017, ali nisu dočekali proslavu prve godišnjice braka. U tome ih je sprečio tragičan događaj. Dragoslav je od Sanje bio stariji 23 godine, iza njega su već bila dva braka i dete, ali ljubav je očigledno jača od svih razlika.

„Ljubav živi. Zauvek sa nama, zauvek u našem srcu“, piše u čitulji koju su potpisali Sanja, Lara i njegov sin Petar iz prvog braka.

printscreen

 

Nekadašnja misica i model danas je agent za luksuzna putovanja, posvetila se ćerki i brižna je majka, a grob prerano izgubljenog supruga redovno posećuje. Kao što je napisala, ljubav živi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti