Sanja Papić odmarala sa bebom u Hrvatskoj kada je saznala za ubistvo supruga

Sanja Papić odmarala sa bebom u Hrvatskoj kada je saznala za ubistvo supruga

Autor: | 29/07/2018

0

Vest o smrti supruga advokata Dragoslava Ognjanovića nekadašnja misica Sanja Papić dočekala je u Hrvatskoj, gde se trenutno nalazi sa njihovom ćerkom. Kako piše Blic, Sanju je tragična vest ostavila u potpunom šoku i nije u stanju da govori.

Ognjanović je tokom proteklih nekoliko meseci živeo u Novom Sadu, odakle je njegova supruga, nekadašnja misica Sanja Papić, a u Beograd je dolazio samo kada je imao obaveze. Neposredno pre ubistva, misica je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju, na kojoj se igra sa ćerkicom.

Njih dvoje započeli su emotivnu vezu 2014. godine. Ubrzo su otpočeli zajednički život, a nakon tri godine dobili su i dete.

Izgovorili su sudbonosno "da" u avgustu 2017. godine u Parizu, a Sanja, koja je 23 godine mlađa od njega, se 30. oktobra iste godine porodila u Beogradu i na svet donela ćerku kojoj su dali ime Lara.

- Mogu samo da kažem da je ovo Mišin i moj najveći poklon u životu. Oduvek sam maštala o složnoj porodici u kojoj vlada ljubav. Ako se ta porodica proširi i bude još veća biće divno. Miša ima dva sina tako da je naša beba već bogata jer ima dva divna brata - pričala je Sanja za domaće medije tokom trudnoće.

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on Dec 21, 2017 at 12:04pm PST

Sanja je svojevremeno govorila o svom partneru koji je dve decenije stariji od nje.

- Miša me je fascinirao kao kompletna ličnost, a razlika u godinama samo je prednost u našoj vezi. Oduvek sam želela da se ušuškam uz zrelog muškarca. Teorije zrelog muškarca su veoma površne u današnje vreme. Miša i ja gradimo zajednički život i tu dela stupaju na snagu - izjavila je Sanja za magazin "Story".

3 of us ❤️?

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on Sep 2, 2017 at 8:11am PDT

hellomagazin.rs Hello/Arhiva
Tagovi: sanja papić