Godišnjica Mišine smrti, neutešna Sanja Papić: Ne, vreme ne leči! Nema sam, tri godine istraga stoji

Godišnjica Mišine smrti, neutešna Sanja Papić: Ne, vreme ne leči! Nema sam, tri godine istraga stoji

Autor: | 28/07/2021

0

Treća godišnjica smrti Miše Ognjanovića nije donela nikakva nova saznanja koja bi pomogla da se otkrije ko je ubica

Dragoslav ‒ Miša Ognjanović ubijen je pre tri godine ispred zgrade u kojoj je živeo na Novom Beogradu. Ko je 28. jula 2018. ispalio sedam hitaca u poznatog beogradskog advokata ni danas nije poznato. Njegova porodica i dalje pokušava da nađe odgovor i bori se sa neprebolnim gubitkom.

‒ Ne, vreme ne leči. Neizlečivo je Mišino odsustvo iz našeg života ‒ poručuje Sanja Papić na treću godišnjicu smrti voljenog supruga. Njih dvoje venčali su se nepunih godinu dana pre ubistva, u Parizu. Sanja je tada bila u sedmom mesecu trudnoće. Ćerka Lara, koja je rođena u oktobru 2017, prvi rođendan proslavila je bez oca.

Pročitajte: Tada je život bio bajka - Sanja Papić objavila jednu od poslednjih fotografija koju je uslikao njen suprug

Među emotivnim snimcima koje je nekadašnja misica i uspešna manekenka podelila sa pratiocima na „Instagramu“ posebno je bolan i tužan onaj na kome devojčica, koja je tada imala devet meseci, izgovara „tata“.

Bila je to prva reč koju je rekla.

Godišnjica smrti Miše Ognjanovića, Sanja slomljena - Nažalost, ništa ga neće vratiti 

‒ I dalje sam nema. I dalje ne mogu i sigurno nikada neću ni moći da shvatim bahati i monstruozni greh počinjen nad životom Miše Ognjanovića, mog supruga, oca troje dece, plemenitog intelektualca, advokata kome je oduzet život 28. jula 2018. godine, na našem kućnom pragu. Tri godine istraga stoji. Verujem da će vreme i istorija pokazati apsurdnu, neizmernu i bolnu dimenziju ovog greha ‒ nada se udovica stradalog advokata.

Pročitajte: Sanja Papić - Hvala, Mišo na našoj Lari, volim je i tvojim srcem (video)

‒ Najbolnija je činjenica – smrt je jedina konačna i nepromenljiva. Mišu, nažalost, apsolutno ništa neće vratiti ‒ neutešna je Sanja Papić.

Ljubav ne umire ‒ poručuje za kraj, kratko i jasno, ne gubeći nadu da će jednog dana saznati istinu.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti