Nije udata i nema decu: Desna ruka Aleksandra Vučića je ova prelepa dama, uspeh je njeno srednje ime

Nije udata i nema decu: Desna ruka Aleksandra Vučića je ova prelepa dama, uspeh je njeno srednje ime

Autor: | 27/07/2022

4

Suzana Vasiljević dama o kojoj se priča 

Suzanu Vasiljević godinama prati glas da je „desna ruka“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića. S obzirom na to da se retko pojavljuje u javnosti, njen dolazak na koncerte Andree Bočelija i Marize nije prošao nezapaženo. 

Pročitajte: Aleksandar Vučić položio zakletvu, bodrili ga sin Danilo i ćerka Milica - Tata vas beskrajno voli, bez vas ništa ne bih mogao (foto)

Boško Karanović

 

Gospođa Vasiljević je na „River fest“ došla u društvu prijateljica, prvi put u beloj top-haljini, drugi put u svečanoj toaleti zelene boje. 

Boško Karanović

 

Ova uspešna dama rođena je 1968. godine u Beogradu, gde je završila „XII gimnaziju“.

‒ Studirala sam novinarstvo u Nemačkoj, a kameru na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Ovo prvo nisam završila u Nemačkoj, vratila sam se u Beograd. To je bilo vreme kada je počinjao rat u Jugoslaviji, svi su bežali ka inostranstvu, ja sam se vratila kući jer su mi prijatelji i porodica bili ovde ‒ ispričala je jednom prilikom.

Insajder printscreen

 

Suzana Vasiljević dve decenije je uz Aleksandra Vučića

Radila je za „Jutel“, odakle je prešla u austrijsku televiziju, a zatim je počela da radi za „BBC“, u redakciji dokumentarnog programa, gde je ostala 14 godina. Realizovala je više od četrdeset dokumentarnih filmova za „BBC“, a u svojoj produkciji snimila je dva filma – o Ivanu Stamboliću i o Srebrenici, za koje je dobila mnogobrojne nagade širom sveta.

‒ Sa Aleksandrom Vučićem počela sam da radim 27. jula 2012. godine. Tada je bio potpredsednik vlade i ministar odbrane ‒ prisetila se.

Pročitajte: Šest tužnih meseci - Predsednik Srbije sa sinom Danilom i ćerkom Milicom na pomenu Kseniji Vučić (foto)

ATA Images

 

Za „Alo!“ je pre pet godina dala jedan od retkih intervjua u kojima je govorila i o privatnom životu.

‒ Nisam udata i nemam decu, i to malo vremena što imam koristim da bih bila sa prijateljima, sestričnom Petrom i sestrićem Nikolom, koji su mi izuzetno važni u životu. Petra je u pubertetu, i sa njom se često svađam zbog oblačenja, kilaže i svih stvari. Ona kaže da tetku mnogo voli, a Nikola je doskora govorio da ga je rodila tetka. Super smo drugari, volimo se.

Pročitajte: Sin Aleksandra i Tamare Vučić proslavio peti rođendan, prva dama preplavljena emocijama - Vukan je jedno pametno i tvrdoglavo dete

Facebook

 

Na pitanje da li predsednik poznaje članove njene porodice, odgovorila je:

‒ Zna moju sestričinu i sestrića. Sestru i zeta je upoznao na prijemu. Petra je u stalnoj „borbi“ sa njim. Ljuta je jer je ranije mnogo više vremena provodila sa mnom i stalno mu govori da će glasati za nekog drugog. On joj kaže ti si mala, ne možeš da glasaš, a ona mu odgovara: „Ne mogu, ali ja kontrolišem babe“. To joj je glavna „pretnja“.

Pročitajte: Aleksandar i Tamara Vučić konačno zajedno u javnosti, prva dama očarala (video)

Facebook

 

Kada je reč o emotivnom životu Suzane Vasiljević, poznato je da je bila u vezi sa službenikom Ambasade Francuske u Beogradu Žoržom Uriotom

‒ Moje veze uglavnom su bile duge. Imala sam vezu od 12 godina, pa vezu od šest godina. Sa Žoržom sam živela zajedno toliko koliko je on bio u Beogradu.

Komentari (4)

Loading
Snezana 15:05 28.07.2022
Odgovori

Predsednik zna da izabere saradnike.Zna da ceni obrazovanje i rad sto je veoma bitno.Bravo

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još