Njemu baš veruje: Vučićeva odela uvek su u centru pažnje, on je krivac za to (foto)

Njemu baš veruje: Vučićeva odela uvek su u centru pažnje, on je krivac za to (foto)

Autor: | 02/06/2022

0

Vučićeva odela uvek su primećena

Modni znalci smatraju da je francuski predsednik Emanuel Makron primer kako treba da izgleda evropski političar 21. veka i istovremeno dodaju da je stajling Aleksandra Vučića za svaku pohvalu.

Baš kao i francuski šef države, i predsednik Srbije bira odevne kombinacije u kojima dominiraju tamna i teget odela, kravate u istim nijansama i bela košulja.

Pročitajte: Aleksandar Vučić položio zakletvu, bodrili ga sin Danilo i ćerka Milica - Tata vas beskrajno voli, bez vas ništa ne bih mogao

Guliver Getty Images

 

Vučićeva odela kreira on 

Za stajling Aleksandra Vučića godinama unazad zadužen je dizajner Igor Todorović. Na pitanje da li predsednik sluša njegove savete, odgovorio je: 

- Da, apsolutno. Taj segment je neka vrsta etičkog odnosa prema poziciji koju neko ima. Kad govorimo o funkciji predsednika, ne možemo govoriti o koloritima u smislu trenda, nego o koloritima u smislu neverbalne političke poruke i sugestije.

Pročitajte: Za korak ispred svih - Prva dama oduševila na Srpkoj filantropskoj gala večeri u Njujorku, o njenoj prelepoj haljini svi pričaju (foto)

Guliver Getty Images

 

Igor Todorović Aleksandra Vučića na modnom putu prati još od vremena kada je bio premijer. 

- Ljudi uvek traže poruku u njegovom načinu odevanja, što nije čudo s obzirom na to da je prvi čovek Vlade. Moj deo posla je da odeća koju naš premijer nosi, odgovara njegovim dnevnim obavezama, protkolima i formama. U zemljama sa dugom parlamentarnom tradicijom, političari zaista često šalju poruke preko odeće, pa nekada na osnovu stajlinga tačno možemo da vidimo koje industrije ili krajevi zemlje stoje iza nekog funkcionera - govorio je ugledni modni kreator, čiji rad hvale i kolege. 

Pročitajte: Igor Todorović - Moja posveta Mileni Dravić

Miomir Milić

 

- Pohvalila bih stil Aleksandra Vučića. Posebno mi se dopadaju opuštena izdanja, rolke i kaputi, taj neki “omekšani” izgled. Ima dovoljno modnih detalja, ali odeća nikada nije u prvom planu. Moj dragi kolega je u to uključen - istakla je u jednom intervjuu kreatorka Suzana Perić

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti