Božić za Darka Lazića više nikad neće biti isti: Obeležićemo sve običaje, ali...

Božić za Darka Lazića više nikad neće biti isti: Obeležićemo sve običaje, ali...

07/01/2021

0

Veliki gubitak Darka Lazića obeležio je kraj prošle, ali i početak nove godine. Pevač je izgubio oca, koji mu je kroz život bio velika podrška. Ipak, kako ostali članovi porodice ne bi posustali, Darko se trudio da ih sve motiviše i pronađe nešto čime će im makar na kratko skrenuti pažnju sa nesreće koja ih je zadesila.

- Nije mi lako, ali moram da budem jak, najjači zbog drugih. Ako ja padnem, svi smo pali. Pokušavam da se izdignem iz ove situacije, da bude kao što je nekad bilo, zato se i smejem i družim. Vidim da me po društvenim mrežama pljuju, pitaju se zašto kačim fotografije gde se smejem, a imao sam smrtni slučaj. Ko ste vi da mi pametujete? Ja žalim, ne žalite vi. Ja najbolje znam kako mi je! Estradna sam ličnost, moram zbog posla da se smejem i da pevam. Kad sam sam meni je teško, ali ja to pred drugima ne pokazujem - odgovorio je Darko i na kritike koje su prisutne na društvenim mrežama.

Pročitajte: Darko Lazić neutešan - Moj otac nije izdržao

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Ujedno, otkrio je da mu ovi praznici zaista teško padaju. Božić je za porodicu Lazić uvek bio pun radosti, svi su bili na okupu, a Milan, kao glava porodice, trudio se da svakome izmami osmeh na lice. Veliku gubitak Darka Lazića, posebno je osetan tokom praznika, jer Milana više nema, a ulogu glave porodice preuzeo je on.

- Teško mi pada što praznike provodim bez oca, ali šta da se radi, život ide dalje. Neće biti isto bez njega za Božić, on je bio glava kuće, svi smo porodično slavili… Ove godine obeležićemo Božić bez muzike, ispoštovaćemo sve običaje, kao i do sada - kaže darko za "Objektiv".

Pročitajte: Prizor koji će vas raznežiti - Darko Lazić za ruku drži ceo svoj svet (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković ATAImages, Instagram