Pevač potpuno slomljen: Otac Darka Lazića u kritičnom stanju

Pevač potpuno slomljen: Otac Darka Lazića u kritičnom stanju

Autor: | 08/12/2020

0

Otac Darka Lazića nalazi se u teškom stanju nakon operacije. Naime, Milan Lazić podvrgao se operaciji smanjenja želuca, kroz koju je nedavno prošao i njegov sin. Operacija se zakomplikovala, a Milan je sada na intenzivnoj nezi.

- Nisam dobro. U lošem sam stanju zbog mog Milana. Još ne znamo ništa tačno, lekari ništa ne pričaju. Došlo je komplikacija, operisao je želudac, kao i Darko. On je to teže podneo, kritično je, na intenzivnoj je. Darko je mlad, njemu je bilo mnogo lakše. Svi se molimo za njega - ispričala je Branka kroz suze za "Pink.rs".

Darko, koga je ova situacija veoma pogodila, posvetio je fotografiju na "Instagramu" vom ocu i obratio mu se ovim rečima:

- Šta sam ja preživeo sve i ako su mi dali samo 5 posto šanse da ću preživeti, ti ćeš i sa 1 posto preživeti, jer si me ti napravio i jači si od mene - napisao je Darko.

Pročitajte: Borba i dalje traje - Zbog komplikacija neizvesno kada će Darko Lazić biti operisan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Otac Darka Lazića u kritičnom je stanju, a cela porodica je uz njega i nestrpljivo očekuju prve konkretne informacije od tima lekara. Brojne kolege podržale su Darka i uputile mu snažne reči, kako bi ga bodrile da veruje da će sa Milanom sve biti uredu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti