Jelena Gavrilović otvorila dušu: Iza sebe ostavljam izuzetno težak period života

Jelena Gavrilović otvorila dušu: Iza sebe ostavljam izuzetno težak period života

Autor: | 08/01/2021

0

Glumica Jelena Gavrilović, iako je na emotivnom planu konačno srećna i ispunjena, iza sebe ostavlja izuzetno tešku godinu. Iako o svom emotivnom partneru Dariu ne želi previše da priča u medijima, sreću nije mogla da sakrije. Zajedničke fotografije koje je objavljivala na “Instagramu” dokaz su da je konačno srela čoveka svog života.

– On ne želi da se eksponira medijski, nije momak koji se bavi ovim poslom. Nekako koliko god da bih ja nekada i možda želela da on bude tu, a biće prilike naravno, njemu je komotnije da bude sa strane. Kada je takva situacija, onda partner mora to da ispoštuje – rekla je Jelena prošle godine za domaće medije i priznala da priželjkuje da postane majka.

Pročitajte: Jelena Gavrilović otkriva - Ima dosta promena kod mene

Na samom početku 2021. Jelena je priznala da je Božić dočekala mirna i spokojna jer su oko nje svi njeni članovi porodice, a to joj je najvažnije.

- Ja mogu samo da kažem jednu stvar, a to je da mi je drago što su svi članovi moje porodice na okupu. Jako sam ponosna na to - iskreno je istakla glumica za "Kurir" i navela da je prethodne godine vodila snažnu bitku za zdravlje svoje majke.

- Imala sam težak period pred sobom i mama mi je bila jako bolesna. I drago mi je da se i pored svega u važnim situacijama porodica nekako održi. Oko slavskog kolača, i kada je Božić porodica je neprocenjiva. Prošla godina će biti vrlo emotivna za mene. Ništa manje nego ostale, ali mi je jako drago da smo svi tu - zaključila je Jelena punog srca.

Pročitajte: Glumica Jelena Gavrilović - Već sam smislila imena za decu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti