Preti mu 50 godina zatvora: Riki Martin optužen za incest, izrečena zabrana prilaska

Preti mu 50 godina zatvora: Riki Martin optužen za incest, izrečena zabrana prilaska

Autor: | 16/07/2022

0

Riki Martin optužen za incest, fanovi na nogama 

Riki Martin nalazi se u centru stravičnog skandala. Martin je optužen od strane 21-godišnjeg nećaka za incest i izrečena mu je zabrana prilaska zbog optužbe za nasilje u porodici, ali identitet žrtve nije zvanično poznat.

Naime, njegov brat Erik Martin identifikovao žrtvu kao pevačevog nećaka Denisa Jadiela Sančeza, prenela je španska novinska agencija.

Pročitajte: Žene širom sveta u šoku - Riki Martin promenio jedan detalj na licu, sada izgleda potpuno drugačije (foto)

Guliver Getty Images

 

Riki Martin optužen je da je izvršio fizičke i psihičke napade na Sančeza tokom njihove sedmomesečne veze, koja je okončana pre oko dva meseca. Martinov zastupnik nazvao je optužbe o zlostavljanju kao "potpuno lažne i izmišljene".

Pročitajte: Riki Martin pokazao preslatku sedmomesečnu ćerku - Ona je svetlost mojih očiju (foto)

Buran raskid

Prema pisanju portorikanskih medija, Martin i Sančez su raskinuli pre dva meseca, nakon sedam meseci zabavljanja. Sančez je tvrdio da Martin nije prihvatio raskid i da je viđen kako luta u blizini svoje kuće u najmanje tri navrata.Takođe je naveo da je Martin "konzumirao velike količine alkohola i droge".

- Riki Martin, naravno, nikada nije bio - i nikada ne bi bio - umešan u bilo kakvu seksualnu ili romantičnu vezu sa svojim nećakom. Ta ideja ne samo da je neistinita, već je i odvratna. Svi se nadamo da će ovaj čovek dobiti pomoć koja mu je tako hitno potrebna. Ali, najviše od svega, radujemo se što će ovaj užasni slučaj biti odbačen čim sudija pogleda činjenice", rekao je advokat Martin Singer.

Guliver Getty Images

 

Riki Martin optužen, oglasio se njegov brat 

Erik Martin je ponovio tvrdnju advokata, rekavši da Sančez pati od "mentalnih problema" i da je "veoma siguran da njegov mladi rođak nije govorio istinu".

Martinov zastupnik takođe je potvrdio za medije da je Snačez biološki rođak, osporavajući prve izveštaje da je nećak bio dete polubrata i sestre.

Pročitajte: Riki Martin presrećan- Imam divnog supruga koji se sada brine o bebi, sve je predivno! (video)

Nalog za zabranu prilaska potpisan je prvog jula, a pripadnici policije rekli su da ih osoba koja je podnela zahtev nije kontaktirala, što je impliciralo na to da ne postoji dovoljno dokaza za podizanje optužnice, ali je zahtev "otišao" pravo na sud.

Portorikanski zakon optužbe za incest shvata veoma ozbiljno. Martinovo suđenje zakazano je za 21. jul u Portoriku i ukoliko se potvrdi navodna romansa između Martina i Sančeza, pevač bi mogao da se suoči sa do 50 godina zatvora zbog optužbi za incest.

Martin je 3. jula na Tviteru uputio optužbe, gde je okarakterisao navode kao "lažne".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin