Pohod na novi uspeh - Jovana Joksimović ima talente za koje do sad nismo znali

Pohod na novi uspeh - Jovana Joksimović ima talente za koje do sad nismo znali

Autor: | 08/01/2021

0

Jovana Joksimović ponovo je postigla veliki uspeh. Emisija "Uranak1" beleži ogromne rejtinge, a ona pred sebe ponovo postavlja izazov. U ovoj godini Jovanu Joksimović imaćemo prilike da gledamo čak i na filmskom platnu Uloga Jovane Joksimović u novom filmu "Toma" nije drastično drugačija od njenog svakodnevnog posla.

U svojoj novogodišnjoj emisiji, Jovana je otkrila vest, koja je oduševila mnoge. U filmu "Toma"  ona tumači ulogu novinarke koja je intervjuisala slavnog pevača.

- Meni je Bjela u jednom trenutnu rekao da piše ulogu za mene, jer im u filmu treba novinarka. Pitala sam da li igram neku poznatu, a on je rekao: "Nepoznatu, ali nemoj da brineš." Došla sam na snimanje uzbuđenja i srećna. Videla sam odmah da mi je malo teksta. Željko je sve vreme mudro ćutao i bodrio me, a onda sam shvatila da se pojavljujem svega deset sekundi - objasnila je Jovana.

Pročitajte: Jovana Joksimović od 2021. godine želi da joj donese samo jedno

Uloga Jovane Joksimović, iako veoma kratka, nesumnjivo će biti zapažena, jer je scene snimala sa glavnim glumcem, Milanom Marićem.

- Bio sam i ja uzbuđen što snimam scene s Jovanom. Kad sam došao na snimanje, hteo sam da s njom odradim probu. Kažu mi: "Jovana uči tekst ceo dan." Postavila mi je nekoliko pitanja u filmu. Nije njena uloga tako mala uloga, ali dobro - rekao je Marić.

Jovana je otkrila i šta joj je najteže palo, kada je snimanje u pitanju.

Pročitajte: Jovana Joksimović - Ovu želju mi Željko nije uslišio!

- Gluma je toliko težak posao... Trebalo je da budem neko ko ja nisam. Ne znam kako se glumci posle snimanja vraćaju sebi - preneo je reči Jovane Joksimović "Kurir".

Film Dragana Bjelogrlića i Željka Joksimovića uskoro će imati i svoju "Premijeru", baš kao i Jovanina debitantska uloga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti