Bjela snima seriju sa Ninom Janković

Bjela snima seriju sa Ninom Janković

Autor: | 08/06/2016

0

Dragan Bjelogrlić kao kandidatkinju za glavnu ulogu vidi Ninu Janković, a u seriji „Senke Balkana“ igraće i Sara Brajović, modna blogerka, veoma popularna u Britaniji, saznaje „Blic“.

Dragan Bjelogrlić organizuje kasting koji traje tri dana i obići će sve veće gradove iz regiona, kao što su Zagreb i Banjaluka, da bi pronašao mlade glumce koji bi se našli pred kamerama njegove nove TV serije „Senke Balkana“.

Pošto je reč o velikom TV projektu, potrebno je mnogo vremena da se odaberu mladi glumci koji će učestvovati u seriji, a reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić za „Blic“ otkriva:

- Prijavilo se mnogo studenata glume, a ozbiljnom selekcijom ćemo odabrati najbolje - rekao nam je Bjelogrlić povodom kastinga.

Kako se saznaje, snimanje počinje 15. avgusta.

Serija „Senke Balkana“ je kriminalistička drama o dvojici inspektora beogradske policije koji su suočeni sa nizom ritualnih ubistava. Tako su uvučeni u čudne događaje, u koje su umešani i visoka politika, kriminal, terorizam i strane obaveštajne službe.

Radnja je smeštena u 1928. godinu, između ubistva u skupštini i uvođenja šestojanuarske diktature. Sve se dešava u Beogradu, ali i u Sankt Peterburgu, Beču, Zagrebu, Bledu, Dubrovniku i u Makedoniji.

Igraće glumci iz Srbije, Rusije, čitavog regiona, Bugarske i Austrije. „Senke Balkana“ imaće 11 epizoda, a emitovanje se očekuje na proleće 2017. na RTS.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!