Jovana Joksimović : Nova kuća mi je prioritet, prašinom na starudiji neka se drugi bave

Jovana Joksimović : Nova kuća mi je prioritet, prašinom na starudiji neka se drugi bave

Autor: | 02/12/2020

0

Odlazak Jovane Joksimović i Srđana Predojevića s televizije "Prva" nakon nekoliko godina angažmana izazvao je mnogo pažnje, a posebno jer je voditeljka najavila tužbu protiv ove televizije. Nagađalo se i gde će voditeljski par nastaviti karijeru i da li je trenutak da svako krene svojim putem u profesionalnom smislu.
Spekulisalo se da je jedna od opcija za Jovanu i televizija "K1", koja je u vlasništvu njenog supruga Željka Joksimovića.

Pročitajte: Oglasio se Željko Joksimović, evo koji je Jovanin poslovni plan

– Da savetujem Jovanu o poslu koji zna, ubeđen sam, najbolje u ovoj zemlji, nikada nisam ni probao. I nisam joj savetnik, muž sam joj. Što znači da sam tu za nju šta god da odluči, baš kao što je i ona uvek tu za mene. Podrška i ljubav su često važnije od saveta i trudim se da se držim toga – rekao je pevač nedavno za "Kurir", a sada je poznata novinarka i voditeljka ekskluzivno za magazin "Story" potvrdila da će karijeru nastaviti na televiziji „K1“ i otkriva da će voditi jutarnji program pod nazivom „UranaK1“, čije će emitovanje početi 7. decembra.

Odlazak Jovane Joksimović sa TV "Prva" otvorio nova vrata poznatoj voditeljki

– Lagala bih kada bih rekla bilo šta drugo nego da sam, istog trenutka kada je Željko prvi put pomenuo ideju da pokrene televiziju, videla sebe na njoj. To je isto kao da vaš muž počne da uvozi neke fenomenalne cipele, a vi se pravite da nećete da ih probate i kupite. Naravno da mi se ideja svidela i da je rodila i niz drugih u mojoj glavi, šta bih tu mogla da radim –   rekla je Joksimovićeva i otkrila zašto je odustala od najavljene tužbe protiv čelnih ljudi TV "Prva".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

– To bi bilo kao da patim za starim nameštajem, bavim se njegovom sudbinom, iako ga nikada više neću koristiti. Došla sam u novu kuću, moju kuću i ona mi je priroritet. Prašinom na starudiji neka se bave drugi. – rekla je Jovana.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata/Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti