Ana Sević je postigla nemoguće: Samo mesec dana od porođaja, a ona nema ni gram viška! (foto)

Ana Sević je postigla nemoguće: Samo mesec dana od porođaja, a ona nema ni gram viška! (foto)

Autor: | 09/01/2021

0

Ana Sević izgled nakon porođaja dovela je do perfekcije. Mesec dana, nakon što je na svet donela preslatku devojčicu, pevačica je objavila sliku na "Instagram" i oduševila brojne pratioce.

Iako je prvu fotografiju nakon porođaja podelila u opuštenom izdanju, u ležernoj trenerci i sa razbarušenom kosom, Ana je pobrala mnoge komplimente na račun svog izgleda.

Pročitajte: Ana Sević objavila prvu fotografiju preslatke ćerkice i otkrila neobično ime koje je za nju odabrala

Instagram story printscreen @anasevicofficial

Iako je iznela dve trudnoće, Ana Sević izgled nakon porođaja za samo mesec dana dovela je do perfekcije, a mnogi su prokomentarisali i da zrači posebnom energijom. Neosporno je da su za to zaslužni članovi njene porodice, Danijel, Lorena i Sena, koji ulepšavaju svaki njen dan, a posebno praznične dane.

Nedavno je Ana otkrila da je prošireni sastav porodice čini neizmerno srećnom i da bi joj bilo drago kada bi i u 2021. godini saznala da je u blagoslovenom stanju.

- Ova godina mi je donela najveći poklon - još jednu devojčicu. Uprkos svemu, za mene je 2020. godina bila izuzetno lepa. Planiram da i u novoj godini radim na natalitetu. Nadam se da i drugi razmišljaju tako jer treba imati što više dece. Lorena je oduševljena što je dobila sestru - rekla je Ana za "Informer" i dodala da su svi članovi porodice izuzetno od pomoći kada je čuvanje bebe u pitanju.

Pročitajte: Ana Sević još jednom pokazala koliki je čovek - Zaboravila sukobe i pozvala Darka?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

- Ona je čak sestri dala ime Sena. A Daniel je tata za primer, brižan je i dosta mi pomaže. Mogu samo da se zahvalim Bogu na svemu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Slične Vesti