Ana Sević još jednom pokazala koliki je čovek: Zaboravila sukobe i pozvala Darka?

Ana Sević još jednom pokazala koliki je čovek: Zaboravila sukobe i pozvala Darka?

Autor: | 15/12/2020

0

Pevačica Ana Sević porodila se pre nekoliko dana i na svet donela zdravu devojčicu. Njen najsrećniji trenutak pomutili su bol i tuga kada je u nedelju saznala da je otac Darka Lazića i Lorenin deda preminuo. Ova tragedija uzrujala je Anu, koja je zaboravila na sve nesporazume i sukobe, uzela je telefon i pozvala Darka.

Kako prenose domaći mediji pomirenje Ane Sević i Darka Lazića desilo se kada je Ana odlučila da sve ostavi po strani i još jednom bude čovek. Ona je, kako neimenovan izvor navodi, pozvala bivšek supruga kako bi mu izjavila saučešće.

Pročitajte: Darko Lazić neutešan - Moj otac nije izdržao

‒ Ana se mnogo potresla kada je u nedelju saznala da je Darku umro otac. Do poslednjeg dana nadala se da će Milan da se probudi iz kome, tako da ju je ova vest šokirala. Zatekla ju je u porodilištu, a zbog uzburkanih hormona sve joj je još teže palo. Pozvala je Darka i izrazila mu saučešće ‒ kaže izvor blizak pevačici za „Informer“.

Pomirenje Ane Sević i Darka Lazića bilo je obostrano jer, kako izvor kaže, Darko, u svom bolu, takođe nije zaboravio da Ani čestita rođenje ćerkice.

Pročitajte: Ana Sević zadala Darku novi udarac - Dokazaće da je dobra majka

‒ Mesecima su bili u žestokoj svađi, ali su ipak, u ovoj tragediji, oboje spustili loptu. Ana mu je rekla da joj je mnogo žao zbog Milana. Zatim su razgovarali o tome kad i kako da kažu njihovoj ćerki da joj je deda umro. Darko joj je zahvalio i pomenuo da mu je drago što je Lorena dobila sestru.

Ovim postupkom Ana je još jednom pokazala koliki je čovek, a oboje su pre svega razmišljali kao roditelji koji ćerku treba da pripreme na gubitak voljene osobe.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram