Teodora Kunić nakon kraha braka: Mama je bila srećna kada sam joj rekla da želim da se razvedem

Teodora Kunić nakon kraha braka: Mama je bila srećna kada sam joj rekla da želim da se razvedem

Autor: | 08/07/2019

0

Teodora Kunić, ćerka Suzane Mančić, govori o krahu braka, o ljubavi koja se ugasila, ali i o tome koliko roditelji znače kada se nađete u situaciji kada vas emocije kidaju.

Teodora se nakon kratkog poznanstva udala za 20 godina starijeg austrijskog biznismena, s kojim je u braku provela nešto više od četiri godine. Venčanje je organizovano u Las Vegasu, a mama Suzana nije bila srećna, ali je ispoštovala odluku svoje kćeri.

- Mama je bila srećna kada sam joj rekla da želim da se razvedem i odmah mi je poručila da ne brinem. Na početku moje veze sa Francom stavila mi je do znanja da on nije čovek za mene. Naši roditelji često vide stvari bolje od nas, međutim to je bio moj izbor i ona se prema njemu ophodila s poštovanjem - rekla je Teodora u intervjuu za Gloriju.

- Ne volim da odugovlačim. Kad sam spoznala da naš brak nije ono što tražim i želim, nisam htela uzaludno da trošim moje ali i njegovo vreme. Živeli smo na relaciji Beč - San Francisko i taj način života mi je prijao de, tri godine, ali sam na krajui shvatila da me to ne ispunjava i da neću biti srećna, tim pre što sam bila daleko od porodice i prijatelja. Razvela sam se i vratila u Srbiju - iskrena je Teodora.

- Uprkos svemu nisam izgubila veru u ljude i ljuba, a ovo iskustvo me je naučilo da mnogo više cenim i poštujem svoju zemlju. Sigurna sam da ću svoju decu jednog dana podizati u Srbiji, iako se nikad ne zna gde vas život može odvesti, pošto je nepredvidiv -  zaključila je Teodora.

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još