Posle 30 dana gladovanja Vesna de Vinča se ponosno skinula u kupaći kostim: Koliko godina biste joj dali (foto)

Posle 30 dana gladovanja Vesna de Vinča se ponosno skinula u kupaći kostim: Koliko godina biste joj dali (foto)

Autor: | 13/07/2022

2

Telo Vesne de Vinče za svaku je pohvalu (foto)

Vesna de Vinča, novinarka i vlasnica kompanije Miss Yu, prošlog meseca započela je „terapiju gladovanjem“, koja ima za cilj detoksikaciju organizma i apsolutno zdravlje.

Pročitajte: Ekstremno ali ona izgleda neverovatno - Vesna de Vinča 42 dana nije jela, a sada je otišla korak dalje (foto) 

Instagram

 

“Trideseti dan gladovanja by Vesna de Vinča. Šta kažete? Samo da znate da mi se osmeh ne skida s lica, mislim unutrašnji osmeh. To uživanje na Sitoniji uz sve veću snagu duha je neopisivo”, ponosno je napisala na Instagramu uz fotografije u kupaćem kostimu.  

Pročitajte: Neverovatna transformacija Vesne de Vinče - Moj put do novog tela (foto)

Instagram

 

Podsetimo, pre godinu dana Vesna je šokirala javnost tvrdnjom da 42 dana nije jela. Tačnije, konzumirala je samo određene supe, sokove, čajeve, sveže voće i povrće. Da to nije samo „prazno slovo na papiru“ jasno je i po njenom mladolikom izgledu. Malo ko bi pogodio da će u oktobru proslaviti 65. rođendan. 

Instagram

 

Komentari (2)

Loading
Marilu 15:56 14.07.2022
Odgovori

Taj zivot na sokovima i cajevima 42 dana je takozvani Brojsov metod i koristi se za uklanjanje raka iz tela, nadam se da Vesna nije morala zbog toga da gladuje.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti