Šljokice i glamur starog Holivuda: Šta to sprema Sara Jovanović?

Šljokice i glamur starog Holivuda: Šta to sprema Sara Jovanović?

Autor: | 12/01/2021

0

Možda zvuči neverovatno, ali prošlo je već skoro deset godina, od kada smo u "Prvom glasu Srbije" prvi put imali prilike da čujemo i vidimo Saru Jo. Od tada, njenu karijeru obeležili su brojni hitovi, a kako se čini, Sara je sada spremna za veće izazove u muzičkom svetu. Prvi album Sare Jo, zavrteće se, kako se čini baš ove godine.

Prvi studijski album Sare Jo, kako saznaje Nova.rs, je u pripremi. U prilog tome svedoči i niz atraktivnih fotografija na "Instagramu" Sare Jovanović, koje, kako se čini najavljuju nešto veliko.

Pročitajte: Svi pričaju o dekolteu i izazovnoj haljini Sare Jovanović, a sigurno ćete i vi (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Poslednje fotografije Sare Jo odišu glamurom starog holivuda i senzualnošću, koja u neku ruku podseća na strastvenu senzualnost Džej Lo. Telo prekriveno šljokicama, nestvarna lepota, ali i opis jedne od fotografija slute, da Sara sprema nešto veliko.

U opisu jedne od fotografija Sara je napisala: "Da li ste spremni za 2021. godinu?" a uz opis dodala je i emotikon CD-a što nagoveštava da će u ovoj godini pevačica ostvariti svoj najveći san - studijski album.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Ipak, to nije sve. Na svom "Instagram" storiju Sara je podelila i nekoliko snimaka svog psa Nore, a njih dve nalazile su se u muzičkom studiju, što definitivno znači da pevačica radi na novim hitovima.

Sara Jo 2021. godinu započela je sa stilom, atraktivnom čestitkom, koja je zapalila društvene mreže, a sudeći po dosadašnjem uspehu njenih pesama, tako će je i završiti, albumom, koji će biti sve, samo ne nezapažen.

Pročitajte: Sara Jovanović - Predrasude će uvek postojati, ali zašto bih zbog njih ograničavala sebe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović, Instagram