Dobrodošlica za malog Teodosića: Jelisaveta pokazala šta ju je dočekalo po povratku iz porodilišta (foto)

Dobrodošlica za malog Teodosića: Jelisaveta pokazala šta ju je dočekalo po povratku iz porodilišta (foto)

Autor: | 12/01/2021

0

Glumica Jelisaveta Orašanin porodila se pre samo četiri dana i na svet donela zdravog dečaka. Ponosni roditelji sinu su dali ime Bogdan, koje ima simbolično i duboko značenje. Sin Jelisavete Orašanin, za Miloša i nju je Božiji dar, a sada je sa mamom, preslatki mališan konačno stigao kući.

Miloš Teodosić sa njihovom prvenicom Petrom potrudio se da napravi iznenađenje za suprugu i sina, pa ih je kući dočekalo mnoštov balona namenjenih Bogdanu i cveće za lepu mamu.

Pročitajte: Miloš Teodosić van sebe od sreće - Porodila se Jelisaveta Orašanin

Njihov dom u Bolonji prepun je cveća, a samo deo brojnih poklona Jelisaveta je pokazala na svom "Instagram" storiju. Mlada mama oduševljena je dočekom, a sin Jelisavete Orašanin, sudeći po čestitkama i poklonima, već je miljenik porodice i prijatelja.

Pročitajte: Venčali su se posle šest meseci veze - Ovako su se upoznali Jelisaveta i Miloš Teodosić

Ponosni otac i njegova supruga trudiće se da mališanu pruže svu potrebnu pažnju, a imaće i pomoć male Petre, koja se bratu neizmerno radovala. Srećna porodica nastaviće svoj život u Bolonji, zbog Teodosićevog sportskog angažmana, tako da će Miloš suprugi biti najveća pomoć tokom prvih dana odrastanja, njihovog sina.

Pročitajte: Jelisaveta i Teo odabrali ime za sina - Kako se zove mali Teodosić?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, Instagram

Slične Vesti