Venčali su se posle šest meseci veze: Ovako su se upoznali Jelisaveta i Miloš Teodosić

Venčali su se posle šest meseci veze: Ovako su se upoznali Jelisaveta i Miloš Teodosić

03/11/2019

0

Glumica Jelisaveta Orašanin udala se posle šest meseci veze za proslavljenog srpskog košarkaša Miloša Teodosića, a u februaru ove godine, par je dobio ćerku Petru.

Iako se Jelisaveta i Miloš trude da svoju intimu sačuvaju od javnosti, glumica je gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" otkrila kada je i kako upoznala svog sadašnjeg muža.

- Ja sam bivši sportista, u mojoj kući se uvek pratio sport i znala sam ga sa malih ekrana. Vrlo poštujem i cenim njegov talenat, on je za mene umetnik na terenu. Prvi put kada sam ga upoznala bila sam sa Tamarom Krcunović i to je bilo jako davno. Otišle smo u jedan restoran u Zemunu i on je tada bio tu. Upoznali smo se, sedeli, pričali - rekla je glumica, prenosi Kurir, i dodala da se nije zaljubila na prvi pogled.

- Tada smo i on i ja bili zaljubljeni, što je potpuno u redu, ali kasnije kada je to prošlo sam ga opet srela i to je bilo to - ispričala je Jelisaveta u emisiji i kroz smeh dodala da joj mozak "ne radi" kada se zaljubi.

Lepa glumica je otkrila da odlazi u Valjevo i kada Miloš nije tu.

- Njegova baka Božidarka je živa i podseća me na moju baku, tako da baš trčim u Valjevo.

hellomagazin.rs ATA Images, Luka Šarac

Pročitajte još

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

3860 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti