Prefinjeno i luksuzno: Jelisaveta Orašanin na pragu novog doma? (foto)

Prefinjeno i luksuzno: Jelisaveta Orašanin na pragu novog doma? (foto)

Autor: | 09/02/2021

0

Vest da će Miloš i Jelisaveta Teodosić kupiti kuću u bogatom italijanskom gradiću, Bolonji, mnoge je iznenadila. Ipak, čini se da Teodosići za pomenuti italijanski grad vezuju dugoročne planove, kako za sebe, tako i za svoje mališane.

Po poslednjim objavama Jelisavete Orašanin, moglo bi se zaključiti da se porodica Teodosić već uselila u novi dom.

Naime, glumica je na "Instagramu" objavila fotografiju, na kojoj stoji na pragu velelepne vile, za koju su mnogi pomislili da je novi dom porodice Teodosić.

Pročitajte: Jelisaveta i Miloš Teodosić spremni za novi početak - Par kupuje kuću u jednom od najbogatijih gradova Italije?

 

 

Ujedno, glumica je podelila i prelepo uređenu terasu, a sudeći po fotografijama, sve je prefinjeno, luksuzno i sa pravom merom. Ipak, dominantan stil u uređenju enterijera svakako je minimalizam.

 

 

Kuća Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, nalazi se u srcu bogatog italijanskog grada, kojim su košarkaš i glumica očarani. Bolonja, u kojoj Miloš trenutno igra za klub "Virtus" sedmi je po veličini i jedan od najbogatijih gradova Italije. Teodosićima se, kako prenosi "Kurir", Bolonja posebno dopada zbog arhitekture i bogate kulturne tradicije.

Uz to, Jelisaveta je, kako pišu domaći mediji, preko supruga i tamošnjih prijatelja već upoznala producente, koji su zainteresovani da sa njom započnu saradnju na novim projektima, kada Bogdan malo odraste.

Pročitajte: Dobrodošlica za malog Teodosića - Jelisaveta pokazala šta ju je dočekalo po povratku iz porodilišta (foto)

 

 

Kako se čini, kuća Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića samo je jedan u nizu koraka, koji će par na duže staze vezati za prelepi grad u srcu Italije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti