Postoji čovek koga je najviše volela: Saša Filipović posle smrti supruge otvorio porodični album, uspomene kidaju dušu (foto)

Postoji čovek koga je najviše volela: Saša Filipović posle smrti supruge otvorio porodični album, uspomene kidaju dušu (foto)

Autor: | 03/07/2022

0

Saša Filipović posle smrti supruge otvorio porodični album

Aleksandar Filipović, poznati novosadski voditelj i autor kultne emisije “Tabloid”, nedavno je doživeo veliku porodičnu tragediju. Njegova supruga Daca, s kojom ima sina Vladimira, iznenada je preminula. Neutešni Sale od žene svog života opraštao se pesmama koje su najviše voleli, a nakon sahrane zahvalio se svima koji su mu u tim teškim trenucima pružili podršku.

Pročitajte: Moj lipi anđele - Aleksandar Filipović se emotivnim stihovima oprostio od voljene supruge, poznat uzrok Dacine smrti

Privatna arhiva

 
 
 

“Hvala dragim prijateljima, poznanicama i poštovaocima. Ispratili smo Dacu dostojanstveno na njen večni počinak sa nebeskim kočijama. I Vladimir i ja smo hrabri zahvaljujući hiljadama poruka podrške koje smo dobili od vas”, napisao je uz najdražu fotografiju iz zajedničkog albuma.

Pročitajte: Leti, visoko - Đorđe Balašević sahranjen uz tamburaše i stihove njegovih pesama (foto)

Gloria printscreen

 

Utehu pokušava da pronađe u starim slikama, pesmama, sećanjima, nezaboravnim trenucima… Iako Daca nije volela da se eksponira, njen suprug objavio je mali porodični album kojim na veoma emotivan način otkriva da su imali harmoničan brak. Tu su i uspomene sa letovanja, pored mora koje im je oboma bilo lek za dušu, prve slike sina, romantične fotografije sa venčanja 2001. godine i proslave u diskoteci... više od dve decenije ljubavi i sreće.

Pročitajte: Preminula supruga voditelja Saše Filipovića - Otišla je majka mog sina Vladimira, ostavila nas je u tmini vremena

Privatna arhiva

 

“Daca je deset godina radila na privatnoj klinici, gde je pomogla mnogim parovima da dobiju decu. Obožavala je svoj posao.” Obožavala je i svoju porodicu. Pored jedne fotografije sa njihovim sinom Sale je napisao: “Postoji čovek koga je najviše volela, zove se Vladimir Filipović. I on, kao ja, kao da se rodio na moru…”

Privatna arhiva

 

Privatna arhiva

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti