Moj lipi anđele: Aleksandar Filipović se emotivnim stihovima oprostio od voljene supruge, poznat uzrok Dacine smrti

Moj lipi anđele: Aleksandar Filipović se emotivnim stihovima oprostio od voljene supruge, poznat uzrok Dacine smrti

Autor: | 28/06/2022

0

Supruga Aleksandra Filipovića preminula iznenada

Vest o smrti supruge novosadskog voditelja Aleksandra Filipovića potresla je javnost. Kako navode izvori bliski porodici, Daca Brebanović Filipović nije bolovala, već je preminula iznenada. Iza sebe je ostavila sina Vladimira i neutešnog supruga koji joj je na Fejsbuku posvetio dirljive objave praćene pesmama „Moj lipi anđele“, Olivera Dragojevića, i „Plavuša“, Kiće Slabinca.

Pročitajte: Preminula supruga voditelja Saše Filipovića - Otišla je majka mog sina Vladimira, ostavila nas je u tmini vremena

Facebook

 

Za razliku od Aleksandra, koji je dobro poznata medijska ličnost sa zavidnom radnom biografijom, Daca je odabrala miran i povučen život i nije volela da se eksponira u javnosti. U skladu s tim Filipović je, između ostalog, poručio:

‒ Zamolio bih vas da je ispratimo u miru, jer nije volela publicitet, u krugu najbližih prijatelja i porodice.

Pročitajte: Prva objava Nikoline Pišek posle smrti supruga, zbog nje se ponovo smeje - I tata bi bio ponosan, znam… (foto)

Facebook

 

Supruga Aleksandra Filipovića radila je kao poslovni sekretar specijalne ginekološke bolnice, a svojevremeno je izjavila da joj stresan dan uvek popravi muzika, kao i da voli da koristi fotoaparat i digitalnu kameru da bi zabeležila sve faze odrastanja njihovog jedinca. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin