Pre godinu dana izgubio je suprugu, Aleksandar Filipović neutešan: Sinu ostavljam u amanet...

Pre godinu dana izgubio je suprugu, Aleksandar Filipović neutešan: Sinu ostavljam u amanet...

Autor: | 27/06/2023

0

Aleksandar Filipović pre godinu dana izgubio suprugu

Pre godinu dana iznenada je preminula Daca Brebanović Filipović, supruga televizijskog voditelja Aleksandra Filipovića. Imala je samo 51 godinu, ali bolest je bila jača od njene volje za životom.

Facebook

 

„Otišla je Daca Brebanović Filipović, moja žena i majka mog sina Vladimira. Ostavila nas je u tmini vremena. Možda je žurila u neki bolji svet i nadam se da će joj tamo gore biti lepše i lakše. Neptunka je volela život i more. I zamolio bih vas da je ispratimo u miru, jer nije volela publicitet, u krugu najbližih prijatelja i porodice“, potvrdio je Aleksandar tužne vesti.

Pročitajte: Postoji čovek koga je najviše volela - Saša Filipović posle smrti supruge otvorio porodični album, uspomene kidaju dušu (foto)

Supruga Saše Filipovića bila je visokoobrazovana, a neko vreme radila je kao poslovni sekretar specijalne ginekološke bolnice. Volela je more, muziku, druženje, a iznad svega svoju porodicu.

Privatna arhiva

 

Mesec dana posle tragičnog gubitka neutešni suprug smogao je snage da se javno oprosti od žene sa kojom je proveo više od dve decenije. Uz fotografiju iz srećnih vremena, na njenom Fejsbuk profilu je napisao:

Pročitajte: Preminuo glumac iz Titanika, zadesila ga TUŽNA SUDBINA

„Dragica Daca Brebanović Filipović je rođena 31. marta 1971. godine, a tragično je preminula 22. juna 2022. godine. Sahranjena je na Vidovdan. Pošto nemamo nameru da zatvaramo ovaj profil, niti da čačkamo po njenom telefonu, svim dragim prijateljima zahvaljujem na podršci i saučešću koje su uputili pre svega našem sinu Vladimiru, meni i njenoj nani i porodici.“

Privatna arhiva

 

Na kraju je poručio: „U poslednje vreme želela je mir i zdravlje, a otišla je prerano u 51. godini. Ovim završavamo javno oglašavanje, a znam i osećam da nas gleda od gore. Pošto imamo na desetine slika i video spotova, ostavljam Vladimiru u amanet da napravi jednu lepu foto i video priču o našoj Daci.“

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti