Olga Danilović presrećna, svi joj čestitaju na divnim vestima

Olga Danilović presrećna, svi joj čestitaju na divnim vestima

Autor: | 13/01/2021

0

Olga Danilović 2021. godinu započinje u velikom stilu, i sa puno uspeha. Iako je kraj prošle godine doneo ne tako lepe događanje, kao i emotivne lomove, ćerka Predraga Danilovića uspela je da nastavi hrabro dalje. Naime, svi domaći mediji preneli su da su Bogdan Bogdanović i Olga raskinuli emotivnu vezu posle nešto više od dve godine.

- Svi su bili iznenađeni kada se saznalo da odnedavno nisu zajedno. Mnogo su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako ima drugačije mišljenje o periodu koji je pred njima. Odlučili su da se rastanu u prijateljskom tonu. Dogovorili su se da posle svega ostanu u kontaktu jer imaju mnogo zajedničkih prijatelja, preko kojih su se, inače, i upoznali. Svako je slobodu iskoristio kako bi se posvetio obavezama ‒ rekao je tada izvor za „Blic“.

Pročitajte: Kraj ljubavi - Raskinuli Bogdan Bogdanović i Olga Danilović?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga)

I zaista, Olga je krenula punom snagom napred i ostvarila veliki uspeh. Naša mlada teniserka uspela je da izbori prvi glend slem u karijeri.

- Presrećna sam što sam prvi put izborila plasman za glavni žreb gren slema. Pogotovo što je prethodna sezona bila teška, neizvesna, jednom rečju haotična zbog svega što nam je doneo virus korona - izjavila je Olga, koja je u finalu kvalifikacija za Australijan open savladala Indijku Ankite Rainu.

- Nije bilo turnira, nije bilo puno mečeva. Čak i pripremni period za 2021. nije bio onakav kakav obično biva za start jedne takmičarske godine. Ipak verovala sam u svoj rad, u sebe. Verovala sam u pripreme koje sam zahvaljujući Novaku Đokoviću imala, zajedno sa trenerima Borisom Bošnjakovićem, Kristijanom Šnajderom i Vladom Radonjićem - istakla je Danilovićeva za sajt Teniskog saveza Srbije.

Pročitajte: Emotivna Olga Danilović nakon osvajanja prve WTA titule - Vrisak sreće, suze i mamin zagrljaj

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga)

- Velika zahvalnost Novaku za sve što je učinio i čini. A na nama je da se borimo i opravdamo svu njegovu ljubav, zalaganje i sve što radi za boljitak svih nas. Partijama i pobedama u Dubaiju sebi sam priužtila najbolji mogući rođendanski poklon, a to je da ću 20. rođendan (23. januara) dočekati i proslaviti u Australiji - rekla je vidno srećna Olga Danilović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images