Bivše drugarice spojili praznici: Vesna progovorila o pomirenju sa Sanjom

Bivše drugarice spojili praznici: Vesna progovorila o pomirenju sa Sanjom

Autor: | 15/12/2022

0

Vesna Dedić i Sanja Marinković, nekadašnje prijateljice koje već nekoliko godina ne razgovaraju, sinoć su se našle u isto vreme na istom mestu. U hotelu “Hajat” tradicionalno se birala najlepša novogodišnja jelka, a svečanom događaju prisustvovale su obe voditeljke.

Pročitajte: Dobro veče, lažna prijateljice - Nakon dve godine svađe Vesna Dedić i Sanja Marinković oči u oči FOTO

Instagram

 

“Bila mi je čast biti voditelj svečanosti 26. humanitarnog izbora za najlepšu jelku @hyattregencybelgrade.12.000 evra biće donirano Belhospice centru za palijativno zbrinjavanje dece sa životno ograničavajućim bolestima”, napisala je Vesna na Instagramu uz fotografiju sa događaja.

Gotovo identičan kadar videli smo i na profilu Sanje Marinković.

Pročitajte: Srce je ponovo na mestu! Sanja Marinković potvrdila najlepše vesti - Istina je, vratio se u moj život!

Instagram

 

Nekadašnje drugarice nisu se javile jedna drugoj, a Vesna je baš tog dana za Telegraf odgovarala na pitanje postoji li mogućnost da u narednom periodu oprosti nekim ljudima iz prošlosti, između ostalih i Sanji Marinković.

- Nikada. To se bar za mene zna i ko god je čitao moje romane, ko god me prati na Instagramu ili je pročitao moj intervju, ja se ne vraćam ni bivšim frajerima, ni bivšim prijateljima, ni bivšim ljubavnicima. Prosto, ja sam neko ko je napisao roman “Ne gledaj preko ramena”, tako da mi je stvarno teško da pogledam preko ramena, čak i kad flertujem. I kad flertujem ja gledam pravo u oči – bila je jasna voditeljka emisije “Balkanskom ulicom”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti