Zašto je Miloš Biković utočište od glamura i prelepih žena potražio na selu?

Zašto je Miloš Biković utočište od glamura i prelepih žena potražio na selu?

Autor: | 07/07/2020

0

Glumac Miloš Biković javnosti je postao poznat kada je pre deset godina zaigrao glavnu ulogu u filmu „Montevideo, Bog te video“. Završio je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi Dragana Pelevića Peleta, a zajedno sa kolegama postao je veoma uspešan glumac na našim prostorima.

Mlad i lep, Miloš je posle naslovne uloge u Bjelinom filmu vrtoglavo počeo da gradi karijeru. A zatim se desilo još jedno veliko ostvarenje „Sunčanica“ Nikite Mihalkova. Uloga u ovom filmu Milošu je otvorila vrata ka Rusiji i velikoj evropskoj popularnosti.

Počeo je da živi i gradi svoj život na relaciji Beograd‒Moskva, a pored brojnih uspeha u karijeri njegovu biografiju krasile su i prelepe žene.

Pročitajte: Miloš Biković - Moja porodica je bila veoma bogata, ali sve smo izgubili

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic) дана 12. Мај 2020. у 11:59 PDT

Glumac Miloš Biković ‒ Novo poglavlje u karijeri

Glumca su mediji povezivali sa mnogim lepoticama, a on se u poslednje vreme u javnosti pojavljivao sa ruskom koleginicom Aglajom Tarasovom.  Posle raskida sa njom uplovio je u vezu sa manekenkom Barbarom Tatalović. Ipak, izgleda da je Miloš već neko vreme solo.

Glumac Miloš Biković otpočeo je veliku saradnju sa italijanskim producentom Andreom Iervolinom sa kojim se upoznao dok su sarađivali na filmu sa Antoniom Banderasom. Njih dvojica će u Srbiji otvoriti kompaniju koja će se baviti produciranjem kratkih animiranih sadržaja. Pored ovog poslovnog poduhvata, Miloš u spisku obaveza ima i brojne uloge, koje čekaju na njega. Na primer nastavak serije „Južni vetar“ i „Senke nad Balkanom 3“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic) дана 30. Мај 2020. у 5:01 PDT

Miloš Biković fokus pronašao u prirodi

S obzirom na to da mu je raspored svakodnevno prebukiran, Miloš Biković bira da slobodne dane provede u prirodi, pa je veliki deo izolacije boravio na Tari, a sada je kupio imanje u okolini Valjeva gde dane provodi u rustičnom ambijentu.

– Budući da je kupio imanje sa starom kućom i okućnicom, Biković je odnedavno počeo sa pripremnim radovima za izgradnju novog doma. Angažovao je nekoliko majstora, sa kojima je srušio staru kuću, a uskoro će na tom mestu početi radovi na izgradnji nove – rekao je izvor za "Alo", a Miloš iz dana u dan predano radi na uređenju svog novog imanja.

Pročitajte: Miloš Biković - Novo životno poglavlje nakon izolacije

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic) дана 19. Јун 2020. у 4:12 PDT


Prilikom nedavnog gostovanja u emisiji „TV lica“ rekao je kako je na svom imanju doživeo neverovatna iskustva jer komšije nisu došle da se sa njim slikaju, već mu svakodnevno pomažu u radu na imanju, koje on potpuno preuređuje po svojoj želji.

Izgleda da je Miloš ovog puta rešio da povrati fokus daleko od gradske vreve i prelepih žena, da bi, kada snimanje opet bude potpuno moguće, dao sve od sebe i publiku oduševio novim ulogama. Ipak, ono što sigurno oduševljava su jednostavnost i prave vrednosti, koje mladi glumac koji je na vrhu popularnosti svakodnevno promoviše na svojim društvenim mrežama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic) дана 27. Мај 2020. у 10:32 PDT


–  Štitim ono što Iljin naziva “unutarnji Kremlj“. Ono što je duhovno-administrativno, ili duhovno-razumsko jezgro mog bića – priznaje glumac u jednom intervjuu za "Vaačarnje novosti"

A nama preostaje da u tom maniru zaključimo, da na društvenim mrežama ne vidimo ni delić svega onoga što Miloš u svom novom skloništu u prirodi čuva samo za sebe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović, Instagram
Tagovi: miloš biković