Oženio se kapiten Partizana: Ekskluzivne fotografije sa venčanja Lazara Markovića i Jovane Terzić

Oženio se kapiten Partizana: Ekskluzivne fotografije sa venčanja Lazara Markovića i Jovane Terzić

Autor: | 25/06/2022

0

Oženio se Lazar Marković

Lazar Marković, kapiten fudbalera “Partizana”, i njegova lepa izabranica Jovana Terzić šest godina dugu ljubavnu priču krunisali su crkvenim i građanskim venčanjem, koje su organizovali u istom danu.

‒ Moja je želja bila da se venčanje obavi u „Crkvi svetog Arhangela Gavrila“, u Humskoj, koju sam često posećivao još od kada sam, davnih dana, došao iz rodnog Čačka u Beograd ‒ kaže Lazar za HELLO! i otkriva da su građanska ceremonija, kao i svadbena žurka, upriličeni u bašti obližnjeg “Kluba privrednika”.

Pročitajte: Debakl na medenom mesecu - Mustafa, Melis i Emina oči u oči u restoranu u Bodrumu

Monika Pavlović

 

Kiša koja je počela da pada nije pokvarila raspoloženje, već je atmosferu učinila romantičnijom u trenutku kada su Jovanu do oltara pratili rođeni brat Balša i brat od strica Nikša uz pesmu “Felicita”.

Monika Pavlović

 

‒ Taj trenutak pamtim kao jedan od najemotivnijih ‒ iskrena je Jovana, koja je za kumu izabrala najbolju drugaricu iz detinjstva Katarinu, dok je Lazaru kumovao dugogodišnji prijatelj iz Čačka Boban.

Oženio se Lazar Marković, Jovana je ta

Mlada, koja je u blagoslovenom stanju, imala je dve venčanice, a obe joj je sašila poznata srpska dizajnerka. Dvorište restorana bilo je dekorisano elegantnim belim cvetnicama sa postamentima i drugim pozlaćenim detaljima. Svadbu je uveličalo stotinak zvanica, a osim članova porodice i brojnih prijatelja prisustvovali su Lazarevi sadašanji i bivši saigrači.

Pročitajte: Marija Egelja se udala u tajnosti - Evo ko su zvanice i ko peva na svadbi

Monika Pavlović

Jovana Terzić, sada Marković, po obrazovanju je diplomirani ekonomista, a zaposlena je u organizaciji za osnaživanje žena u IT industriji. Sa budućim suprugom putevi su joj se ukrstili u Španiji, što je još jedan dokaz da je srodnim dušama “suđeno” da se nađu.

Monika Pavlović

 

Upoznali su se preko Jovanine tetke Sanje, koja je udata za Lazarevog menadžera Nikolu Damjanca. Jovana je u to vreme živela na Palma de Majorki, kada i Lazarev brat Filip koji je tada igrao za Fudbalski klub “Majorka”.

Pročitajte: Zbog ljubavi je muškarac i na ovo spreman - Iznenadićete se čime se bavi zet Mirjane Bobić Mojsilović

Monika Pavlović

 

‒ Lazar je često iz hladnog Liverpula, gde je tada igrao, dolazio da poseti brata u sunčanoj Španiji, pa su usledila porodična druženja. Posle nekoliko godina prijateljstva započeli smo vezu i u ljubavi smo već šest godina ‒ otkrila nam je Jovana, koja je odrasla u fudbalskom okruženju. Rođeni brat njenog oca je Zvezdan Terzić, generalni direktor “Crvene zvezde”.

Monika Pavlović

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović hellomagazin