Zbog ljubavi je muškarac i na ovo spreman: Iznenadićete se čime se bavi zet Mirjane Bobić Mojsilović

Zbog ljubavi je muškarac i na ovo spreman: Iznenadićete se čime se bavi zet Mirjane Bobić Mojsilović

Autor: | 14/06/2022

0

Zet Mirjane Bobić Mojsilović privukao veliku pažnju javnosti 

Mila Mojsilović, ćerka spisateljice Mirjane Bobić-Mojsilović, udala se proteklog vikenda za dugogodišnjeg partnera Ivana. Par se na večnu ljubav zakleo u „Hramu svetog Save“ na Vračaru.

Pročitajte: Zet Mirjana Bobić Mojsilović je samo takav dana, Mila je rekla da (foto)

Instagram

 

Mirjana nikada nije želela da priča o privatnom životu, pa je i život njene jedinice za javnost uglavnom bio nepoznanica. Međutim, brojne fotografije koje su preplavile „Instagram“ govore da je Mila srećnija nego ikada, kao i da je zet Mirjane Bobić‒Mojsilović pravi dasa.

Instagram

 

‒ Ivan je vredan momak, po zanimanju je majstor, zanatlija. Bio je veoma uspešan u svom poslu, ali ga je totalno zapostavio kada su on i Mila otpočeli vezu. Ona je karijerista, a on je morao da digne ruke od svog posla da bi mogao nju da isprati. Mila je fakultetski obrazovana devojka, više od šest godina radi kao asistent na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu.

Pročitajte: Bila je beba kada je izgubila oca, a onda je njena majka donela odluku života - Upoznajte Milu, ćerku Mirjane Bobić Mojsilović

Instagram

 

Na početku njihove veze Mila je Ivanu jasno stavila do znanja da joj je karijera na prvom mestu, zbog čega je on počeo manje da se bavi svojim poslom i otkazuje mušterijama kako bi uspeo da obavlja kućne poslove jer ona ne može da stigne. Oni imaju dogovor i već su se uigrali, super funkcionišu. Dok ona radi on kuva i sprema po kući. Oboje su srećni, da nisu, verovatno ne bi pod takvim okolnostima ušli u brak ‒ zaključio je izvor za magazin „Stars“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti