Živeo je u Kuvajtu, nastupao na Exitu i uspešno bavio politikom: Ovo je muž Jovane Balašević

Živeo je u Kuvajtu, nastupao na Exitu i uspešno bavio politikom: Ovo je muž Jovane Balašević

Autor: | 23/06/2022

0

Muž Jovane Balašević je uspešni političar

Jovana Balašević, koju ovih dana gledamo u seriji „Vreme zla“ kao Veru Katić, osim na profesionalnom, ostvarila se i na privatnom planu. Deset godina uživa u ljubavi sa novosadskim političarom Aleksandrom Jovanovićem, a porodičnu sreću upotpunjuju devetogodišnja Simona i tri godine mlađa Petra.

O starijoj ćerki Đorđa Balaševića do sada je manje-više sve rečeno, dok je njen životni saputnik donekle ostao u drugom planu.

„Vikipedija“ navodi da je Aleksandar rođen 1976. godine u Novom Sadu, gde je i započeo školovanje. Prateći oca lekara, porodica se preselila u Kuvajt. Po povratku u rodni grad upisao je Filozofski fakultet i diplomirao na katedri za sociologiju.

Pročitajte: Jovana Balašević za HELLO! - Verujem da će ćerke jednog dana razumeti moj posao

Printscreen

 

Šira javnost upoznala je Aleksandra Jovanovića kada je 2008. godine imenovan na mesto predsednika Skupštine grada Novog Sada. Danas je zaposlen u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine, a u slobodno vreme pod imenom „DJ Skadam“ pušta muziku. Nastupao je i na „Exitu“.

‒ Nedelju obično provodim u porodičnoj kući u ulici Jovana Cvijića, sa našim ćerkama Simonom i Petrom, i mojim Sašom ‒ izjavila je nedavno Jovana Balašević u intervjuu za „Noizz“. ‒ Odlazimo kod baka-Olje gde posle ručka u bašti zavrtimo hula-hop svi odreda: baka Olja, tetka Jelena, Nikolina...

Na pitanje kako ćerke doživljavaju maminu profesiju, Jovana je u razgovoru za HELLO! istakla:

Pročitajte: Jovana i Aleksandar - Nama je Deda Mraz doneo najvredniji "paketić" na svetu

Luka Šarac

 

‒ Vole da ih uputim u ono što radim, ali nisu oduševljene kad vide promene. Ne dopada im se pomisao da je mama neko drugi, što razumem. I sama sam u detinjstvu prošla slične faze. Iskreno, nisam bila srećna kad mama ide da snima. Mama je moja, i tačka! Verovatno je to neki vid dečje ljubomore. Verujem da će ćerke jednog dana razumeti moj posao, ali zasad im se ne dopada pomisao da moraju da me „dele“ sa drugima.

Uz konstataciju da Simona polako hvata korak sa njenim ulogama, Jovana je ispričala anegdotu iz porodičnog doma:

‒ Gledala je seriju „Vikend sa ćaletom“ jer je glavni junak dečak koji joj je blizak po godinama i može da isprati priču. Kada sam joj rekla da imam jednu malu scenu, opčinjeno me je upitala: „Stvarno ćeš se pojaviti? Majke ti? Kad? Jedva čekam“. (smeh)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin