Luksuz viđen samo na filmovima: Ovde letuju Anastasija i Gudelj (foto)

Luksuz viđen samo na filmovima: Ovde letuju Anastasija i Gudelj (foto)

Autor: | 24/06/2022

4

Anastasija i Gudelj letovanje za pamćenje

Anastasija Ražnatović i njen dečko Nemanja Gudelj već neko vreme uživaju na egzotičnoj Ibici, a mlada pevačica često obaveštava svoje pratioce na društvenim mrežama kako se provode. Odmor na ovoj destinaciji, fudbaler je poklonio pevačici kao rođendanski poklon, a priča se da ih je to zadovoljstvo koštalo tričavih 35.000 evra.

Pročitajte: Prvo zajedničko letovanje mora da se pamti! Pogledajte kako je porodica Gudelj impresionirala Anastasiju (foto)

Instagram printscren

 

Posle luksuzne jahte i brojnih snimaka u kupaćem kostimu, Anastasija je ovaj put podelila kako izgleda vila u kojoj borave. Na snimku se vidi da u okviru vile postoji i bazen, a ni spektakularan pogled na more nije izostao.

Pročitajte: Anastasija baš zna da odabere! Nemanja Gudelj jedan od najplaćenijih srpskih fudbalera, nedeljno zarađuje...

Instagram printscren

 

Ono što se na snimku ne vidi, a izvor Informera je nedavno otkrio je to da je apartman opremljen kao stan. Ima dnevnu i spavaću sobu, veliko kupatilo, baštu i bazen. Sve u svemu, zaljubljeni par uživa u čistom luksuzu!

Komentari (4)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti