Emotivno i iskreno: Voja Nedeljković se obratio sinu dirljivim rečima na ovaj važan dan

Emotivno i iskreno: Voja Nedeljković se obratio sinu dirljivim rečima na ovaj važan dan

Autor: | 22/06/2022

0

Sin Voje Nedeljkovića

Voja Nedeljković, svestrani voditelj i jedno od omiljenih lica sa malih ekrana, na „Instagramu“ je objavio emotivnu objavu. U glavnoj ulozi je njegov sin Đorđe, koji je upravo iza sebe ostavio, kako mnogi kažu, najlepši period života – đačko doba.

Pročitajte: Ona završila medicinu, on iz biologije imao jedva trojku - Da nije doktorka Maja Nedeljković bi od ovoga zarađivala milione

Luka Šarac

 

Na maturskoj večeri pojavio se i Voja, ali ne kao pratilac, već zato što mu je to na neki način u opisu posla:

‒ Davne 1991. počeo sam da vodim program maturskih večeri u hotelu „Hyatt“. Nekoliko godina nisam bio angažovan, ali, sve u svemu, ispratio sam u novi život oko 25 generacija maturanata. Na sinoćnom balu bio je i moj sin, svršeni srednjoškolac. Kao i ostaloj deci, poželeo sam im da se raduju životu, da stiču znanja i veštine, da ih prati sreća. I da ostanu deca u duši i kada sede vlasi počnu da im se pojavljuju na glavi. Srećno, sine!

Pročitajte: Voja i Maja Nedeljković ekskluzivno za HELLO! o dve decenije skladnog braka i jednoj “atomskoj” bebi

 

 

Popularni voditelj u srećnom je braku sa lepom doktorkom Majom, koja mu je podarila sina. U jednom intervjuu otkrio je da Đorđe ne planira da krene njegovim stopama, ali fotografija otkriva da tata ima sve razloge da bude ponosan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti