Ostario preko noći: Nove fotografije Metjua Mekonahija dokaz su da ga je Holivud samleo (foto)

Ostario preko noći: Nove fotografije Metjua Mekonahija dokaz su da ga je Holivud samleo (foto)

Autor: | 18/06/2022

0

Izgled Metjua Mekonahija ne prestaje da se komentariše

Metju Makonahi jedan je od najvećih holivudskih zavodnika. Ili je to bar donedavno bio. Na njegovoj ljubavnoj listi obilovala su poznata imena, pomenimo tek Penelope Kruz, Ešli Džad i verovatno Sandru Bulok, sve dok ga nije smirila brazilska manekenka i dizajnerka Kamila Alveš, sa kojom je dobio troje dece. Toliko se posvetio porodici da se u Holivudu pojavljuje samo kad mora. No, nekada je imao i više posla.

Pročitajte: On je zvezda, ali velikog srca - Zbog ovoga ćete Metjua Mekonahija još više voleti! (video)

Getty Images

 

Za oko nam je zapao sredinom devedesetih, kada se pojavio u trileru „Vreme za ubijanje“, a onda su se smenjivale romantične komedije i avanturistička ostvarenja. Da je ozbiljan glumac shvatili smo posle maestralne uloge u drami „Poslovni klub Dalas“. Kauboj koji je oboleo od side doneo mu je te 2014. najveća priznanja, uključujuči ono najveće, Oskara.

Pročitajte: Pre 32 godine bila je zgodna žena - Verovali ili ne ovo je Džulija Roberts danas (foto)

Profimedia

 

Izgled Metjua Mekonahija iznenadio javnost

Sada ima 52 godine i sve manje snima. „Fabrici snova“ se, doduše, dogodila smena generacija, ali to nije jedini razlog. Makonahi, inače majstor transformacije, nedavno se prošetao Londonom, a prolaznici su ga jedva prepoznali. Izgledao je drugačije u odnosu na vreme kada je žario i palio. Trenerka, kačket, ispijeno lice... Da li je razlog ovakvog izgleda neka nova uloga ili ga je Holivud umorio?

Profimedia

 

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin