Ko bi rekao da jedan od najvećih zavodnika današnjice ima problem sa skidanjem pred kamerama

Ko bi rekao da jedan od najvećih zavodnika današnjice ima problem sa skidanjem pred kamerama

Autor: | 21/01/2022

0

Bredli Kuper go pred kamerama samo ako mora

U intervjuu koji je nedavno dao američkoj radio-stanici KCRW povodom novog filma „Nightmare Alley“, Bredli Kuper pričao je o svom iskustvu skidanja pred kamerama i otkrio da mu takve scene nisu nimalo lake. Posebno mu je bilo teško da se razgoliti u pomenutom ostvarenju jer je zbog kadrova koji su snimani u kadi punih šest sati na setu bio go.

Pročitajte: Dočekali smo - Bredli Kuper i Irina Šajk uhvaćeni zajedno (foto)

Profimedia

 

‒ Kad sam pročitao scenario, pomislio sam da mi to neće biti problem. Rekao sam sebi kako je moj lik ukiseljeni panker u toj kadi i to je to. Osim toga, za priču samog filma bilo je važno da se u njemu i emocionalno i fizički ogolimo, što je za mene bio izazov ‒ prisetio se slavni glumac, dodavši da tada nije računao na to da će na setu satima biti kao od majke rođen.

Pročitajte: Lejdi Gaga je bila luda za njim, ali Bredli Kuper zbog ovoga nije želeo vezu s njom

Profimedia

 

Kako je rekao voditelju emisije, otežavajuća okolnost bilo je i to što se u sceni u kadi uz njega pojavljuje britanska glumica Toni Kolet koju do tada nije poznavao.

‒ Tog dana još ne mogu opušteno da se prisetim. Šest sati bio sam potpuno go pred ekipom i Toni! ‒ požalio se Bredli, koji do sada nije bio baš tako osetljiv na sopstvenu golotinju. Zvezda hitova „Mamurluk“ i „Zvezda je rođena“, u dosadašnjoj karijeri u više navrata je prošetao nag, što mu je i donelo veliku popularnost među ženama.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin