Tek kada je skinuo naočare za sunce bilo je jasno ko je: Verovali ili ne ovako sada izgleda Bora Đorđević

Tek kada je skinuo naočare za sunce bilo je jasno ko je: Verovali ili ne ovako sada izgleda Bora Đorđević

Autor: | 15/06/2022

4

Bolest Bore Đorđevića dugo je tema u medijima 

Posle duže vremena Bora Đorđević ponovo se našao „na udaru“ fotoreportera. Legendarni roker pojavio se na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ i izazvao pažnju na kakvoj bi mu pozavideo i Zdravko Čolić kada je u svom zlatnom dobu lomio srca širom bivše Jugoslavije.

Pročitajte: Borba sa opakom bolešću potresla sve - Bora Đorđević nestao iz javnog života

ATA Images

 

Frontmen „Riblje čorbe“ već dugo živi u Ljubljani, gde se preselio zbog ljubavi prema 28 godina mlađoj Dubravki Milaković. Ne tako davno šuškalo se da mu je dijagnostifikovan rak prostate i da redovno odlazi na hemoterapije, a ako su te priče tačne, onda su najnovije fotografije dokaz da se uspešno oporavio. I da je opet u svom „elementu“.

Pročitajte: Bolest Bore Đorđević šokirala javnost?

ATA Images

 

Bora i članovi njegovog benda poslednji koncert održali su prošlog leta na „Tašu“, u čast gitariste Miše Aleksića koji je preminuo od posledica korone. Posle toga više ga nismo videli u javnosti. 

ATA Images

 

 

Komentari (4)

Loading
Lucky 20:29 16.06.2022
Odgovori

Izgleda sasvim normalno! Sta je cudno? Covek ima gidina oho a ziveo je brzo i zestoko. Rok,zene,alkohol,*****.... Sve to je ostavilo traga ali,siguran sam da ga neko pita jel bi sada drugacije ,rekao ,,ne,,.

ChuChu 05:48 17.06.2022
Odgovori

Rugao se, ismejavao i pljuvao po Sloveniji i EU, nama pevao i recitovao kako nam je super na Balkanu i kako smo srećni u bedi i ponosni, kako smo sa Rusima najjači....a onda on sam otišao da živi u tu Sloveniju i Evropsku Uniju......*****, jad i ***** !!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti