Borba sa opakom bolešću potresla sve: Bora Đorđević nestao iz javnog života

Borba sa opakom bolešću potresla sve: Bora Đorđević nestao iz javnog života

Autor: | 20/05/2022

2

Poslednjih par godina sve češće se mogu čuti glasine da Bora Đorđević ima zdravstvene probleme, a u prilog tome govori činjenica da je nestao iz javnog života. 

Kada je na početku pandemije viđen u gradu sa trećom suprugom Dubravkom, koja je od njega mlađa 28 godina, nije moglo proći neprimećeno da otežano hoda, a negde u tom periodu pričalo se i da je hospitalizovan u Urgentnom centru.

Pročitajte: Bolest Bore Đorđevića uznemirila javnost?

Mirko Tabašević

 

Bolest Bore Đorđevića nije potvrđena

Frontmen „Riblje čorbe“ niti je potvrdio, niti demantovao da je bolestan, a na direktna novinarska pitanja pisanim putem je odgovarao da bend priprema novi album i da se raduje skorašnjim koncertima. 

‒ Nije tačna informacija da Bora ima kancer prostate. On se oseća dobro. Čujemo se svakodnevno ‒ izjavio je klavijaturista „Riblje čorbe“ Nikola Zorić krajem 2020. i napomenuo da Bora zapravo ne daje izjave jer je, kao svi u grupi, skrhan zbog smrti Miše Aleksića, koji je preminuo od posledica korone

Pročitajte: Bora Đorđević opljačkan u Parizu - Poludeo sam kad su mi rekli da je baš moja tašna ukradena

Mirko Tabašević

 

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici „Riblje čorbe“ objavljene su fotografije sa dva koncerta koja su od početka godine imali u Sloveniji. No, Beograđani su Boru poslednji put videli uživo prošlog leta na Tašmajdanu, na koncertu koji je održan u čast Miše Aleksića.

Na bini se pojavio sa vidnim viškom kilograma i, mada je morao da sedi prilikom nastupa, pevao je kao u dobra stara vremena. A to je poštovaocima njegovog lika i rada i najvažnije. 

ATA Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Miško 13:14 22.05.2022
Odgovori

Riblja Čorba je u Vrnjačkoj Banji odradila fenomenalan Novogodišnji koncert. Bora jeste malo manje pokretljiv ali je otpevao ceo koncert bez ikakvih problema. Na kraju krajeva, ljudi, imajmo u vidu i koliko godina ima čovek. Želim mu još mnogo dobrih koncerata...

Milovan Djilas 03:22 25.05.2022
Odgovori

Bre Dobro jutro Dragi moj Rodjo u tudjini Mr.Bora Corba ajde.ti.meni zivio.100-Godina I Mnogo Pozdrava sa Divljega Zapada iz Drzave Arizona ,Zemlje Kauboja.i indijanaca .!? Nazalost ludo Ali istinito Kauboji su ****** bre sve Indijance.!?Vas Super Cosmo Crazy Aigen!

hellomagazin.rs hellomagazin