Znao je da prevara skupo košta: Ovo je razlog zašto Pike nikada nije oženio Šakiru

Znao je da prevara skupo košta: Ovo je razlog zašto Pike nikada nije oženio Šakiru

Autor: | 07/06/2022

0

Zarada Šakire i Pikea je neverovatna, nećete verovati ko je inkasirao više

Ljubavnoj priči koja je počela pre 12 godina tokom Svetskog prvenstva u fudbalu došao je kraj. Vest da kolumbijska pop zvezda Šakira i španski fudbaler Žerar Pike više ne žive zajedno prošle nedelje odjeknula je planetom i mnoge ostavila u šoku, a razlog je – treća osoba.

Pročitajte: Kraj posle 12 godina! Razvode se Šakira i Pike, za sve je kriva ona

Profimedia

 

Pevačica je svog nevenčanog supruga uhvatila na delu sa hostesom koja ima jedva 20 godina, radi u jednom baru u Barseloni i studira na lokalnom univerzitetu. Kakav je to muškarac kome bi uopšte palo na pamet da prevari latino bombu kao što je Šakira, zapitao se svet... Ali, to se očigledno desilo.

Upućeni tvrde da se Pike iselio iz njihovog zajedničkog doma i vratio u stan u kom je živeo pre nego što je upoznao Šakiru. Tugu zbog raskida, navodno, leči skoro svake večeri u provodu sa prijateljima.

Pročitajte: Afera kakva se ne pamti - Otkriveno s kim je Pike varao Šakiru

Profimedia

 

“Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju”, napisala je Šakira u zvaničnom saopštenju.

Zarada Šakire i Pikea meri se u milionima

Prema podacima sajta Celebrity Net Worth Šakirina neto vrednost dostiže 300 miliona dolara. Kolumbijska pevačica može se pohvaliti titulom jedne od najuspešnijih muzičkih zvezda na svetu sa više od 125 miliona prodatih albuma i singlova.

Pročitajte: Šakira na sudu - Optužena za utaju poreza od 14,5 miliona evra

Guliver Getty Images

 

Godine 2008. potpisala je desetogodišnji ugovor s Live Nationom vredan 300 mioliona dolara, a navodi se i da je 2013. godine inkasirala deset miliona dolara od muzičkog takmičenja The Voice.

Pročitajte: Ove dame zarađuju više od svojih slavnih muževa

Guliver Getty Images

 

Neto vrednost Žerara Pikea procenjuje se na 80 miliona dolara, što je daleko manje od njegove doskorašnje partnerke.

Osnivač je i predsednik Kosmos Holdinga, investicione grupe koja je potpisala partnerstvo od tri miliona dolara s Međunarodnom teniskom federacijom za transformaciju Davis Cupa. Pod okriljem pomenute kompanije kupio je dva španska kluba, FC Andorru i Gimnastic Manresu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin