Ove dame zarađuju više od svojih slavnih muževa

Ove dame zarađuju više od svojih slavnih muževa

Autor: | 17/11/2014

0

Uprkos tome što neke od njih u šou-biznisu opstaju zahvaljujući svojoj muzičkoj, glumačkoj ili modnoj karijeri, postale su još popularnije i plaćenije kada su se udale ili uplovile u veze sa poznatim sportistima. Ovo je lista najbogatijih žena slavnih sportista: fudbalera, hokejaša, tenisera....

Viktorija Bekam – 300 miliona dolara

Viktorija Adams proslavila se kao članica grupe "Spice girls" sredinom 90-ih godina prošlog veka. Pre 15 godina udala se za svog sunarodnika, godinu dana mleđeg engleskog fudbalera Dejvida Bekama, a nedavno je proglašena najuspešnijom britanskom preduzetnicom. Viktorija je danas uspešna modna dizajnerka čije kreacije nose brojne poznate dame.

Žizel Bundšen - 290 miliona dolara

New-York: MET Museum Costume Institute Gala

Supermodel Žizel Bundšen potekla je iz siromašne brazilske porodice, a već godinama je jedna od najplaćenijih svetskih manekenki. Zaštitno je lice brojnih poznatih brenodva među kojima je i "Chanel", a svoj budžet dopunila je i filmskim ulogama. Zarada ove lepotice mnogo je veća od prihoda njenog supruga, američkog fudbalera Toma Brejdija.

Šakira – 200 miliona dolara

2014 Billboard Music Awards - Arrivals

Latino zvezda Šakira proslavila se eksplozivnim i atraktivnim nastupima, te albumima na španskom i engleskom jeziku. Tridesetsedmogodišnja Kolumbijka je od prodaje albuma, ali i parfema sa svojim potpisom zaradila 200 miliona dolara. Ipak, još popularnija i medijima interesantnija postala je nakon što je započela romansu sa fudbalerom španske "Barselone" Žerarom Pikeom.

Keri Andervud – 100 miliona dolara

2014 Time 100 Gala

Keri Andervud javnosti postala poznata pobedom u "Američkom Idolu" i od tada snima albume i zarađuje enormne svote novca. Njen budžet je porastao kada se udala za hokejaša Majka Fišera.

Hilari Daf – 25 miliona dolara

Hilary Duff & Family Going To A Halloween Party

Hilari Daf počela je da zarađuje još kao tinejdžerka u seriji "Lizi Megvajer". Pored glume ona se probila u svet mode i muzike što joj je pomoglo da zaradi 25 miliona dolara. Udala se za profesionalnog hokejaša Majkla Kormija i imaju jedno dete.

Kloi Kardašijan – 20 miliona dolara

CA: RACE TO ERASE MS GALA

Najmlađa sestra Kardašijan, Kloi proslavila se učešćem u rijalitiju svoje porodice. Ubrzo se udala za košarkaša Larama Odoma koji je bio u njenoj senci, i po zaradi i po popularnosti. Ljubav iz rijalitija vremenom se ugasila, a par se trenutno razvodi.

Kejli Kvoko – 20 miliona dolara

2014 ELLE Women In Hollywood Awards

Poznata je po ulozi Peni iz hit serije "Štreberi". Tokom nekoliko poslednjih godina redovno zauzima vrhove lista najplaćenijih TV glumica. Nedavno se udala za tenisera Rajana Svitinga.

Bridžet Vilson - 8 miliona dolara

Pete Sampras And Bridgette Wilson Leaving Peet's Coffee

Iako mnogi poznati brakovi ne opstanu dugo zajedno, to nije slučaj sa Bridžet Vilson. Ona je u braku sa teniserom Pitom Samprasom. Bridžet je glumila u mnogim filmskim ostvarenjima. Popularni partneri u braku su više od decenije.

Erin Endruz - 3 miliona dolara

CA:  "The Hunger Games: Catching Fire" Los Angeles Premiere

Zavodljiva i talentovana Erin Endruz bila je poznata i pre nego što se udala za slavnog hokejaša Džereta Stola. Mlada novinarka počela je karijeru 2000. godine. Postala je domaćin FOX sporta i 2012. godine doživela vrhunac karijere. Pored sportskih emisija organizuje i šou "Dancing with the stars".

Autor: Life Content
Izvor: Blic
Foto: SIPA, FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti