Promenila prezime i napustila Srbiju: Evo gde je danas bivša supruga Ivana Ivanovića

Promenila prezime i napustila Srbiju: Evo gde je danas bivša supruga Ivana Ivanovića

Autor: | 07/12/2023

2

Bivša supruga Ivana Ivanovića posle razvoda živi povučeno

“Smatram da se svako istinski zaljubi samo jednom, pa je tako bilo i u mom slučaju. Tada sam se i oženio. Sve pre Zorice bila je varka jer nisam znao da postoji bolje.

- Volim da kažem kako sam sve vreme ja nju osvajao, a onda smo se mnogo zavoleli - izjavio je davnih dana Ivan Ivanović, govoreći o svojoj prvoj supruzi Zorici Trivić, sa kojom je dobio ćerku Stašu.

Edvard Nalbantjan

 

Kada se pojavio u medijima Ivan je bio u srećnom braku, a njegova i Zoricina ljubav važila je za onu “do kraja sveta i veka”.

Pročitajte: Život sa tri dame - Zavirite u prelepi stan Ivana Ivanovića u kom glavnu reč vodi ćerkica Lola FOTO

Bez ustručavanja je pričao kako su se nekoliko puta upoznavali, pošto bi ona od jednog do drugog susreta zaboravila da ga je ikada srela. Nekoliko puta ju je i prosio, ne obazirući se na njeno “ne”.

Edvard Nalbantjan

 

Prva naznaka krize u braku pojavila se 2011. godine, ali je malo ko verovao da će se Zorica i Ivan razvesti. U prvo vreme ni oni nisu razmišljali u tom pravcu.

- Odlučili smo da se odvojimo na neko vreme i malo sredimo misli. Nije bilo nikakvih svađa, razilaženja, neverstava, promena prezimena i sličnih gluposti koje ste čitali po novinama.

Pročitajte: Ovo je žena koja godinama krije svoje lice - Ivan Ivanović konačno u javnosti sa partnerkom Anjom FOTO

- Mi smo dvoje ljudi koji su živeli veliku i iskrenu ljubav, a sada pokušavaju da prevaziđu jednu krizu. Centar našeg sveta je Staša i njoj smo najviše posvećeni - oglasio se Ivan kada više nije mogao da ignoriše novinske natpise.

Edvard Nalbantjan

 

Dok je na poslovnom planu nizao ozbiljne uspehe, privatni život je trpeo i razvod je bio neminovan. Iako je Staša izabrala da živi sa ocem, o detetu su oboje nastavili da brinu udruženim snagama.

S obzirom da nije javna ličnost, već radi u jednoj banci, ime Zorice Trivić se poslednjih godina, pogotovo otkako je Ivan zasnovao novu porodicu, sve manje spominje u javnosti.

Neko vreme živela je u Milanu, u međuvremen se nije mnogo promenila, o čemu svedoče i fotografije nastale na porodičnim okupljanjima. A da joj je ćerka najvažnija osoba u životu, pokazuje i zajednička profilna slika.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti