Šta se krije iza enormnog bogatstva: Nina Badrić otkrila kako zaista živi milijarderka Sandra Meljničenko

Šta se krije iza enormnog bogatstva: Nina Badrić otkrila kako zaista živi milijarderka Sandra Meljničenko

04/06/2022

0

Život Sandre Meljničenko intrigira, bliska prijateljica Nina Badrić otkrila detalje

Sandra Meljničenko nedavno je i zvanično postala milijarderka i, prema listi magazina Forbs, osma najbogatija žena na svetu. Naime, njen suprug, tajkun Andrej Meljničenko, dan pred uvođenje sankcija Rusiji prepisao joj je svu imovinu, procenjenu na oko 24 milijarde dolara.

Pročitajte: Jubilej u senci rata - Sandra i Andrej Meljničenko otkazali veliku porodičnu proslavu

Profimedia

 

A kada raspolažete tolikim novcem, nemate neku preteranu potrebu da dolazite u dodir sa “običnim” narodom. Sandra, doduše, ponekad voli da izađe među ljude. Viđali smo je kako opušteno šeta ulicama italijanskih letovališta i Azurnom obalom, iako bi dobar deo toga mogla da kupi. Ne znamo ko su joj najbolje drugarice, to vešto krije, ali jedna od retkih osoba sa kojima je bliska je regionalna muzička zvezda Nina Badrić.

Pročitajte: Nije joj lako ući u trag - Sandra Meljničenko plovi Mediteranom, evo koja dama joj pravi društvo (foto)

Arhiva Hello!

 

Počele su intenzivnije da se druže krajem 2009, kada je Nina u Moskvi pevala na svadbi Sandrinog mlađeg brata Milana Nikolića.

- Sandra i Andrej su super. Poznajem ih niz godina. Njih dvoje vole da dele privilegiju svog života na visokoj nozi sa brojnim prijateljima. Najvažnije je to što mi je sa njima uvek prijatno, jer su jednostavni i neopterećeni ljudi. Bogati su, to je zaista privilegija, ali, s druge strane, imam i prijatelje koji nemaju novca. U oba slučaja bitno je da se energije poklapaju – ispričala je pevačica jednom prilikom.

Arhiva Hello!

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images