Nekad bivši dečko Rade Manojlović, danas suprug ove lepotice i zgodni tata dve ćerke: Da li biste prepoznali Momira Gajića? (foto)

Nekad bivši dečko Rade Manojlović, danas suprug ove lepotice i zgodni tata dve ćerke: Da li biste prepoznali Momira Gajića? (foto)

Autor: | 01/06/2022

3

Rada i Momir bili su divan par

Sećate li se Momira Gajića? Pre nekoliko godina bio je čest gost na šoubiz stranama, iako bi, imajući u vidu njegovo profesionalno opredeljenje, trebalo da zauzima mesto u sportskim rubikama. 

Facebook

 

Bilo kako bilo, zgodni košarkaški agent u žižu medijskog interesovanja dospeo je kao dečko Katarine Rebrače, koja je svojevremeno važila za jednu od najlepših žena u Srbiji. Kada je zbog finansijskih mahinacija završila iza rešetaka, Momir je, pričalo se, zatražio status nevenčanog supruga kako bi mogao da je posećuje. 

Pročitajte: Rada i Momir rekli kraj, pevačica priznaje - Nisam bila spremna za brak i decu

Arhiva Hello!

 

Ljubav je trajala od 2009. do 2012. godine, a okončana je na njegovo insistiranje, jer nije više mogao da trpi pritisak javnosti. 

Momir i Rada posle ljubavi nisu ostali prijatelji

Nedugo zatim otpočeo je vezu sa Radom Manojlović, u prvo vreme tajnu. Međutim, kada je Momir sve češće počeo da dolazi na pevačicine nastupe, svima je bilo jasno da su mnogo bliži nego što žele da priznaju. 

Rastali su se posle tri godine, u ne baš prijateljskim odnosima. Pevačica je kratko poručila da će on ostati upamćen kao bivši dečko Rade Manojlović, dok je Momir izjavio da je Rada najbolji dokaz da ne treba biti sa pevačicom. 

Pročitajte: Rada Manojlović - Momir će ostati poznat samo kao moj bivši dečko

Arhiva Hello!

 

Momir Gajić danas živi na Floridi. U srećnom je braku sa lepom Nevenom Ninković iz Kragujevca, koja mu je podarila dve ćerke. 

Facebook

 

Iako na Neveninom Fejsbuk profilu stoji podatak da je završila Pravni fakultet, čini se da je u Americi pronašla novo - kako kreativno, tako i unosno zanimanje. Rođendanske torte koje pravi za najmlađe su, slobodno možemo reći, prava remek dela. 

Facebook

 

 

Komentari (3)

Loading
Dusica 09:14 02.06.2022
Odgovori

Ne treba biti sa pevacicom naravno ali i ova tvoja ima usne kao pevaljka. Nesto te ipak vuce estradi.

Jelena 13:51 02.06.2022
Odgovori

Jooooojj, sad se sećam, kad sam se iščuđavala šta će ovakav tip sa seljančicom🙊 Nikako mi nisu išli jedno s drugim.

Nadica 17:31 02.06.2022
Odgovori

Eeee, rado kako si se zeznula , ovi svi posle njega su nikakvi. Ovaj je pravi dasa, bas lep momak . Žao mi je što ne znaš da izaberes.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti