Eksluzivno! Rada Manjolović o krahu svoje veze: Nisam bila spremna za brak i decu

Eksluzivno! Rada Manjolović o krahu svoje veze: Nisam bila spremna za brak i decu

Autor: | 12/10/2015

0


Romansu folk zvezde Rade Manojlović i košarkaškog trenera Momira Gajića mediji su pomno pratili od njenog početka do pre dve nedelje, kada su se pojavile informacije da je njihovoj ljubavi došao kraj. Međutim, emotivni odnos donedavno skladnog para prekinut je još u avgustu.

Naznake da u odnosu pevačice i njenog partnera nije sve u najboljem redu mogle su se uočiti još na proslavi njenog tridesetog rođendana u Požarevcu, gde su na video-bimu, koji prikazuje njen život, izostale naslovne strane sa Momirom, ali ne i one sa njenim bivšim dečkom Milanom Stankovićem.

U iskrenom intervjuu za magazin „Hello!“ folk pevačica ističe da je slobodna i bez zadrške govori o razlozima rastanka sa Momirom, kao i o odnosu njegove porodice prema njoj.

Zvezda „Granda“ bez ustezanja govorila je na temu spekulacija o novoj Momirovoj devojci, naglasivši da se ne zna šta donosi novi dan, pa se možda i ona preko noći ludo zaljubi.

Kada ste 25. avgusta slavili rođendan u Požarevcu, na video­bimu ste prikazali svoje najlepše naslovne strane, među kojima se našla i ona sa vašim bivšim dečkom Milanom Stankovićem, ali nijedna sa Momirom. Jeste li još tada raskinuli?

- Tu video­ prezentaciju doneo je moj menadžer. Ne sećam se da nije bilo Momira na tim prikazanim naslovnim stranama. Ne bi mi smetalo da je bilo tu i Momirovih slika iako smo u tom periodu počeli da se „mimoilazimo“ i da pričamo o pauzi u našem emotivnom odnosu. U to vreme izašao je i Milanov spot „Faktor rizika“ i nisam želela da glumimo srećni par budući da tada već nije bilo tako.


Da li vam je Momir zamerio što je vaš bivši dečko Milan Stanković stavio vaše privatne snimke iz Dubaija i Australije u spot?

Pošto je spot sublimacija njegovog celokupnog života, rekla sam mu: „Stavi i mene“. U tom trenutku razmišljala sam kao pevačica, smatrajući da je to medijski dobar potez. Nisam uopšte razmišljala o osećanjima tadašnjeg partnera Momira.

Znači li to da ste ga često pravili ljubomornim?

Nisam ga pravila ljubomornim. To je sve za karijeru. Potencirala sam da mora da shvati da za dobru priču u medijima i za dobar hit neću odbiti Milanovu pesmu koja je hit. Bunio se Momir ili ne.


Jeste li osetili negativan stav Momirove sestre, advokatice Tijane Gajić koja se i tokom vaše veze družila i izlazila sa „bivšom snajkom“ Katarinom Rebračom?

Nikada nisam preterano razmišljala o Momirovoj sestri. Kad sam u vezi sa nekim, bitno mi je da li me taj neko voli, a ne da li ću da izlazim sa njegovom sestrom. Poštujem porodicu svog partnera, ali mi nije bitno koliko me je ko od njih voleo.

Kako reagujete na naša saznanja da je Momir u poslednje vreme blizak sa glumicom Jelisavetom Orašanin, sa kojom je proslavio rođendan?

- Koliko znam, ona je, uz Katarinu Rebraču, najbolja drugarica njegove sestre. Ako je to trajni put do njegovog srca, ukoliko se uopšte nešto više desilo među njima, želim im sve najbolje. Ipak, verujem da to nije istina.

Ostatak intrigantnog intervjua potražite u novom Hello! koji je u prodaji od 12.oktobra.

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!