Nisu joj ostale dužne: Frajle odgovorile ljutitoj Bebi Balašević, tek sada se stvari komplikuju

Nisu joj ostale dužne: Frajle odgovorile ljutitoj Bebi Balašević, tek sada se stvari komplikuju

Autor: | 30/05/2022

5

Frajle i Beba Balašević u centru zbivanja


Javna objava Bebe Balašević, u kojoj se nimalo prijatnim tonom obratila sugrađankama, članicama grupe „Frajle“, podigla je buru na društvenim mrežama. Između ostalog, navela je da se nestanak njihovog YouTube kanala neosnovano vezuje za porodicu Balašević

‒ U narednim danima očekujem da javno demantuju da smo im mi ikada išta branili ‒ istakla je mlađa ćerka čuvenog kantautora. Reakcije komentatora bile su burne.

Pročitajte: Slučaj autorska prava, Beba Balašević uputila otvoreno pismo grupi Frajle - Zašto ćutite, ništa nije vrednije od dostojanstva!

Željka Dimić

 

Međutim, „Frajle“ su upravo demantovale Bebine navode, obrativši joj se sa najvećim uvažavanjem:

‒ Draga Bebo, čitamo tvoje statuse, te evo nekoliko informacija. Nikada nismo izjavile da naš YouTube kanal ima bilo kakve veze sa tobom, niti nas je ikad iko pozvao da komentarišemo tu temu. Nijedne novine, nijedan portal, novinar, niti bilo ko sem tebe u ovim statusima. Iskreno, ne znamo ko je to uopšte rekao i povezao naš kanal sa tobom (vama), za to smo prvi put čule ovim putem – navodi se u poruci novosadskog benda.

Frajle i Beba Balašević podigle veliku buru 

„Frajle“ su prošlog leta napisale i pesmu u čast Panonskog mornara. U obraćanju njegovoj ćerki istakle su da su oduvek bile poštovaoci njegovog rada i cele porodice Balašević.

Pročitajte: Ne pada mi na pamet! Olivera Balašević napravila skandal u Osijeku, mediji napustili promociju

Promo

 

‒ Mi smo veliki ljubitelji Đoletove muzike, lika i rada, to smo uvek pričale, i javno i privatno. Takođe, poštujemo tvoju porodicu, sa vama smo uvek imale korektnu saradnju, što je takođe javno poznato. Zvale smo te i pisale ti (ostale bez odgovora), a evo sada i ovako... Imaš poziv od nas za kafu jer novosadski je ljubav – poručile su „Frajle“ i saopštenje „potpisale“ srcem.

Komentari (5)

Loading
Константин 23:30 30.05.2022
Odgovori

Ови Балашевићи су много комплоковани,имају проблем са свима,биће да њима нешто дебело фали.

Cvecka 08:36 31.05.2022
Odgovori

Sad i Balasevici krenuli sa rekla-kazala. Mnogo su se uzvezdile a pogotovo matora koja hoce da postane veca zvezda od onog koji je to jedino bio i nikad pokazivao.

Verica 18:00 31.05.2022
Odgovori

E, Djole, Djole, s kim si ti živeo!!! Užas jedan I lažno predstavljanje... Baš sam se razočarala. Pozdrav za Frajle😘

Veka 01:47 05.06.2022
Odgovori

Bravo Bebo. Svi koji smo iz Ns znamo da su to zakuvale Frajle. Bravo Bebo, štiti svoju porodicu i pre svega našeg večnog Đoleta

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti