U porodicu bin Drai stiže još jedan član: Buduća mama otkrila do sad nepoznate detalje trudnoće

U porodicu bin Drai stiže još jedan član: Buduća mama otkrila do sad nepoznate detalje trudnoće

Autor: | 22/01/2021

0

Nekadašnja manekenka Jelena Bin Drai trudna je po četvrti put. Nakon ćerke Asje i sinova Hilala i Hamdana Jelena i njen suprug Said bin Drai raduju se što će ove godine njihova porodica postati bogatija za još jednog člana.

Izvor blizak porodici otkrio je za domaće medije, da je vest o četvrtom detetu za Jelenu i Saida bila veliko iznenađenje.

- Nakon tri deteta, ideju o tome da imaju još dece Jelena i Said su ostavili daleko iza sebe. Ali nakon pregleda kod ginekologa, Jelena je saznala da čeka četvrto dete. Pošto se radi o ranoj trudnoći, po savetima lekara morala je da miruje, što je njoj predstavljalo možda i najveći problem. Kako važi za veoma energičnu ženu koja tokom dana radi po više od osam sati, trudila se da vreme koje je provela mirujući potroši na najbolji mogući način. Konstantno je čitala, a sve obaveze koje ima oko velikog porodičnog biznisa trudila se da vodi preko virtuelnih sastanaka.

Pročitajte: Presrećna - Jelena bin Drai trudna po četvrti put

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Dodatno otežavajuću okolnost predstavljala joj je pandemija koja vlada u celom svetu, te nije mogla da se kreće u meri kojoj je želela. Neke planove je zbog trudnoće rešila da stavi na čekanje, ali zato je odlučna da tokom čitavih devet meseci vredno radi. Čim su joj doktori saopštili da je prošao rizičan period, nekadašnja manekenka je počela da zakazuje sastanke sa svojim timom i vodi računa o svemu što se nalazi u njenom opisu posla - objašnjava izvor upućen u život porodice bin Drai za "Blic".

Iako se do sada niej oglašavala povodom ove radosne vesti, trudna Jelena bin Drai konačno je potvrdila da je u blagoslovenom stanju i otkrila je do sada nepoznate detalje četvrte trudnoće.

- Nismo očekivali. Iskreno bili smo iznenađeni, ali svakako je to bilo veoma prijatno iznenađenje za nas i naše porodice – izjavila je Jelena za „Blic“, a zatim otkrila ko je najuzbuđeniji zbog dolaska novog člana porodice.

- Oboje smo uzbuđeni kao i svakog prethodnog puta, čak možda sada još više jer nije bilo očekivano, ali čini mi se da Said više pokazuje tu znatiželju i veoma je nestrpljiv da upozna još jednog člana naše porodice - iskrena je ona.

Pročitajte: Jelena bin Drai napunila 40, a ima tek 18 godina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Istu radost i uzbuđenje sa roditeljima dele i Asja (10), Hilal (9) i Hamdan (7).

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Stuart C. Wilson,Getty Images via Guliver